Vi er glade for at kunne tilbyde dig og din familie et "hav" af muligheder, inden for svømning... Vi har hold på alle niveauer og for alle aldre.
- Vi ses i vandet :)


Vi kan lære dig at svømme, du kan bruge svømning som motionstræning, og du kan svømme på konkurrenceplan. Vi har holdet der passer til dig.
Vi har dygtige livreddere, trænere, og hjælpetrænere, der vil gå rigtig langt og at give dig den bedste oplevelse i svømmehallen

Svømmeskolen

Under menupunktet "Hold" kan du læse om de enkelte hold.

I svømmeskolen tager vi udgangspunkt i indlæringen af de fire grundlæggende  færdigheder og de fire stilarter. Derudover inddrager vi livredning, boldspil, udspring og andre spændende aktiviteter i undervisningen.

Det skal være sjovt at gå til svømning.

Ved at tage udgangspunkt i Dansk Svømmeunions teori om de fire grundlæggende færdigheder vil vi som minimum sikre, at det enkelte barn er i stand til selvredning.

De fire grundlæggende færdigheder er:
Vejrtrækning – her arbejder vi med de færdigheder barnet skal beherske i forhold til, at
have en sikker og veltrænet evne til at kunne trække vejret, holde vejret og puste ud under de forhold man oplever i forbindelse med svømning.
Balance – her arbejder vi med de færdigheder barnet skal beherske for at kunne holde
balancen i dynamiske og statiske positioner i det våde element.
Bevægelse – her arbejder vi med de færdigheder barnet skal beherske for at kunne bevægesig fra A til B i vandet. Det vil ikke nødvendigvis være i form at en af de velkendte fire stilarter. Stilarterne udvikles sideløbende med og sammen med de fire  grundlæggende færdigheder.
Elementskift – her arbejder vi med skift fra det ene til det andet element. For eksempel
hvordan man kommer sikkert i vandet og op af vandet. Men også fra vand til bund og fra
bund til vand samt alle andre former for elementskift man kan foretage i svømmehallen.
Eksempler på elementer kan være vandet, kanten, bunden, den blå madras, store plader osv.
De fire grundlæggende færdigheder indlæres igennem hele forløbet fra babysvømning til voksensvømning på alle vores hold. I svømmeskolen inddrager vi på holdene fra begynder til øvede også specifikke mål i forhold til stilartsindlæring. Det foregår med fokus på rygcrawl på begynderholdet, crawl på let øvede og brystsvømning på holdet for øvede svømmere.

Stilarten butterfly indlæres primært i vores konkurrenceafdeling. Børnene vil dog stifte bekendtskab med den i form af nogle grundlæggende øvelser på holdet for øvede svømmere.