Velkommen til Fodboldafdelingen

IF Jarl Ardens fodboldafdeling er en breddeklub, hvor succes måles på menneskelig og sportslig udvikling. Hos os er alle velkommen uanset alder, køn og etnisk baggrund. Der er og skal være plads til os alle, og hos os er vi alle på samme hold (også når vi spiller mod hinanden). Vi udviser respekt for hinanden, vores modstandere og dommere samt taler ordenligt til og med hinanden.

Det skal være sjovt at spille fodbold, og vi ønsker at skabe trygge rammer, hvor der er plads til leg, at lave fejl, kammeratskab og personlig udvikling.

 

Vi spiller på banerne bag ved Arden Hallerne hele året, og i efteråret og om vinteren tilbyder vi også indendørsfodbold i Arden Hallerne.

 

Vi sætter stor pris på al den hjælp vi kan få, og afdelingen bliver 100% drevet af frivillige kræfter – herunder stor forældreopbakning. Skulle du have lyst og tid til give en hjælpende hånd med stort eller småt, så hører vi meget gerne fra dig.

 

Følg gerne med og bliv en del af fællesskabet på Facebook IF Jarl Arden - Fodboldafdelingen og Instagram jarlarden_fodbold

 

Ved spørgsmål, gode idéer eller andet så kontakt endelig også meget gerne fodboldudvalget - jarlardenfodbold@slet-dette.gmail.com

 

/Fodboldudvalget, IF Jarl Arden