Hvarrevej 6 | 9510 Arden | Tlf. 21 47 60 21

Svømmeskolen tilbyder:

BABYSVØMNING

Vejledende målgruppe: 2 - 24 mdr.Vi er opmærksom på at hjemmesiden mangler opdatering, hvilket vi arbejder på...

Imens henviser vi til træner Stinna's Facebook-gruppe: "Babysvømning i Arden-Hallerne"


Vi tilbyder følgende hold i efteråret 2019:

  • Babysvømning (klippekort)
  • Super Baby
  • Super-Super Baby
  • Lille Svømmer


Der er åbnet for TILMELDNING og køb af klippekort, for efteråret 2019...


Sidens "gamle" indhold kan læses herunder:

Træningstider:

Træningstider: Træner:
Tirsdag kl. 10.00 - 10.40 Claus
Tirsdag kl. 10.45 - 11.30 Claus
*Onsdag kl. 16.30 - 17.50 Claus
Torsdag kl. 11.00 - 11.40 Claus
Torsdag kl. 11.45 - 12.30 Claus

 


*Onsdag kl. 16.30 - 17.50 er et åbent hold, hvor I kan komme i tidsrummet, som det passer jer bedst. Der er fælles aktiviteter fra 16.50 til 17.10 med instruktør. Onsdagsholdet er vores Super-baby hold, der primært henvender sig til babyer fra 7 måneder og opefter. Det er en fordel at have deltaget på det almindelige babyhold inden.


Betaling sker via en såkaldt klippekortsordning, det betyder, at du køber 5 eller 10 klip, og så kan du frit benytte de klip, når det passer dig og dit barn. Når I har indbetalt for kortet medbringes kvitteringen første gang til babysvømning og I får udleveret et klippekort, så det er nemt at holde styr på dine klip.

Prisen er den samme på alle baby- og superbabyhold.

Vi har en facebookgruppe "Babysvømning i Arden-Hallerne", her får I nyeste info. og kan dele information med andre, så få jer meldt til denne gruppe.

Der er løbende tilmelding, så I kan altid melde jer til første gang I kommer. For jeres egen skyld er I tilknyttet et primært hold, men I har mulighed for at flekse med ugedag og tidspunkt. Betaling sker under punktet tilmelding og så dukker I bare op. Instruktøren kan altid vejlede om ledige pladser på de forskellige hold.


Efter svømningen kører vi "servicevognen" frem og så er der mulighed for at få en kop kaffe/the eller en tår koldt vand og benytte microovnen, ligesom der er god plads til at give børnene mad og få en snak med de andre deltagere.


Hvad er babysvømning?
Jarls babysvømning er et tilbud om vandtilvænning for de allermindste. Det skal være trygt, godt og en god oplevelse for baby og forældre.
Vand og babyer hører sammen. Fra fødslen har børn nogle naturlige evner i vandet og det er disse evner vi undervejs i forløbet arbejder med og udvikler. På dette tidlige stadie i barnets liv, er de ved at udvikle nerve- og muskelceller, ligesom de tager deres første spæde favntag med motorikken. Til disse formål er vandet et fantastisk medie.


Undervisningen:
Det er en uddannet instruktør der underviser i de gode greb i vandet, både i teori og praksis omkring "god babysvømning" og dykning. Derudover synger og leger vi en masse. Normalt er der mellem 8 og 12 babyer på et hold, og der er fokus på rolige og trygge rammer, hvor både babyer og forældre kommer hjem og har haft en god oplevelse sammen.

Til forside