Hvarrevej 6 | 9510 Arden | Tlf. 21 47 60 21

Svømmeafdelingen

Topsponsor:

 


 

Velkomen til I.F. Jarl Arden svømning.


Vi er glade for at kunne tilbyde dig og din familie et "hav" af muligheder, inden for svømning.

Vi har hold hvor du, lige fra du er i din mors mave, til du svømmer ind i den sidste solnedgang, kan være med. 

Vi kan lære dig at svømme, du kan bruge svømning som motionstræning, og du kan svømme på konkurrenceplan. Vi har holdet der passer til dig.

Vi har dygtige livreddere, trænere, og hjælpetrænere, der vil gå rigtig langt og at give dig den bedste oplevelse i svømmehallen.


God fornøjelse.


Har du spørgsmål vedrørende svømning, er du velkommen til at kontakte svømmeudvalget på mail.


Træningstider: 


Klik her for printevenlig versionKlik her for printevenlig versionKlik her for printevenlig version


Bemærk:

Svømmeundervisningen følger skolens ferier/ fridage uden for sommerferien. Derfor er der ingen undervisning på helligdage, i uge 7, påske ugen, uge 42 og i forbindelse med jul/ nytår.


Nyheder:

Vi har i samarbejde med Dansk Svømmeunion været i gang med et udviklingsarbejde, hvor fokus har været at udarbejde et svømmetilbud til alle medlemmerne, der tilgodeser de fleste behov og ønsker, samt at vi fortsat levere kompetent svømmeundervisning og vandaktiviteter. 


Det betyder at I vil opleve nogle ændringer. Det drejer sig om holdenes navne, antallet af forskellige hold, der er kommet nye hold, samt antallet af elever på holdene. Der ud over er der ændret på beskrivelserne af hvert hold og aldersfordelingen på holdene er justeret. I finder beskrivelserne mm. under hvert hold.


Familiesvømning er nu 1 time og der er forskellig pris ift. om barnet er aktiv på et hold i svømme skolen eller ikke. Samt antallet af børn.


Svømmedage:

Det er som vanlig svømning mandag og onsdag. 


Ændringer i pris:

Svømmeskolen er, grundet prisstigninger på leje af svømmehallen, desværre nødt til at hæve prisen på svømmeundervisning. Det gælder for alle hold.


Tilmelding til svømmesæson 2016-2017:

Der vil være tilmelding til efterårs sæson og senere på året forårs sæson. Der vil således i år ikke være muligt på forhånd at tilmelde til både forår og efterår.


Ferier:

Svømmeundervisningen følger skolens ferier/ fridage uden for sommerferien. Derfor er der ingen undervisning på helligdage, i uge 7, påske ugen, uge 42 og i forbindelse med jul/ nytår.


Aktiviteter i løbet af sæsonen:

Der vil i løbet at sæsonen afholdes forskellige aktiviteter, eks. Svøm langt, dette vil blive meldt ud på de enkelte hold løbende.Vi forbeholder os ret til ikke at oprette hold/ændre holdet såfremt et minimums antal af elever ikke er opnået. Vi vil i stedet tilbyde andre hold.

Venlig hilsen
Svømmeudvalget
Til forside