afholdes
fredag den 7. februar 2014 kl. 18.00
i Arden-Hallen

Dagsorden ifølge vedtægterne.

Forslag, der ønskes forelagt på generalforsamlingen skal være formanden skriftligt i hænde senest 1 uge før generalforsamlingen.

Forslag om vedtægtsændringer, der ønskes forelagt generalforsamlingen til vedtagelse skal være formanden skriftligt i hænde senest 2 uger før generalforsamlingen.

Fremmødte medlemmer, der er fyldt 16 år har stemmeret. Endvidere har fremmødte forældre eller værger til aktive medlemmer under 16 år ligeledes stemmeret med 1 stemme pr. medlem, dog max. 1 stemme pr. fremmødt.

Fra den 3. februar 2014 kan klubbens medlemmer afhente udkast til årsregnskab i Arden Hallerne.

Årsfest

I umiddelbar forlængelse af generalforsamling i IF Jarl Arden, afholdes årsfest for aktive udøvere, forældre, sponsorer og alle andre interesserede i

Arden Hallerne
fredag den 7. februar 2014