Hvarrevej 6 | 9510 Arden | Tlf. 21 47 60 21

UDSTYR


Nyt løbetøj
Løbeklubben, Jarl Arden Trims medlemmer, har fået mulighed for at forny deres garderobe med nye løbe t-shirt og jakker. Jarl Arden har sponsoreret en del af købet.
Løbeklubben har efterhånden mange år på bagen, eller om man vil, i benene
Vi løber hele året rundt, fortæller Kurt Povlsen fra løbeudvalget, og folk bestemmer selv hvor  langt og hvor hurtigt, de løber. 
Om sommeren løbes der i Rold Skov og i vinterhalvåret på oplyste veje og stier i Arden by. I sommerhalvåret mødes medlemmerne på Stabelpladsen for enden af Skovvej, og i vinterhalvåret løbes der fra Ardenhallerne. Vi løber mandag og onsdag begge dage kl. 17.  
I løbet af året har vi masser af sociale arrangementer. De fleste foregår i forbindelse med vores løbeaftener. Her kan bl.a. nævnes: grillhygge,  o-løb, opgaveløb og intervaltræning m.m.
Vi deltager også i flere udenbys løb, der arrangeres af andre løbeklubber og er selv arrangør af vores traditionsrige Arden Løb.
Alle er velkommen til at møde op og være med på vores løbeaftener. Hvis man er nybegynder og aldrig har løbet før, er der også mulighed for at starte op på vores begynderhold i løbeskolen til marts.
 


Print pdf.fil: Er udstyret i orden?


LØBESKO

 


Print pdf.fil: 13 rigtige om løbesko

Til forside