Hvarrevej 6 | 9510 Arden | Tlf. 21 47 60 21

Løbetræning

Løbetræningen under Trim-afdelingen begyndte som et samarbejde mellem Sund By Arden og Jarl Arden som et tilbud om fortsat træning og samvær til de, der havde gennemført ”løbeskolen” ved Sund By Arden. Fremadrettet står Trim-afdelingen  under Jarl Arden nu for ”løbeskolen”, og det giver en god, glidende overgang til Trim for de, der har gennemført ”løbeskolen”.


Da vi alle har meget forskellige forudsætninger for at løbe, vil du altid kunne få råd og vejledning af uddannede løbetrænere samt træningsprogrammer, der passer til det niveau du er på nu, sammenholdt med de mål, du gerne vil nå.


Vi vil desuden bestræbe os på at der er et hold til dit aktuelle niveau, så du har nogen at dele oplevelserne med.


Træningstider:
Vi løber mandag og onsdag kl. 17.00.
I vinterhalvåret løber vi fra Arden-hallen, og i sommerhalvåret fra Stabelpladsen for enden af Skovvej, Arden.


Løbeskole:
Løbeskole for nybegyndere og øvede starter i marts eller april fra stabelpladsen for enden af Skovvej, Arden. Når vi nærmer os, vil den aktuelle dato mv. blive lagt her på hjemmesiden.


Løbeskolen vil i løbet af ca. 3 måneder gøre de fleste i stand til at løbe 5 km. Alle deltagere i løbeskolen får mulighed for frit at deltage i Arden-løbet som klubmedlemmer. Se nedenfor.


Arden-løbet:

Husk Arden-løbet onsdag den 15. maj 2019. Mødested Arden Sportsrideskole, Brovej 5, 9510 Arden. Løberuter ca. 3, 6 og 10 km. Der er sædvanligvis gode præmier - mange sponsoreret af virksomheder, der støtter op om klubben. 


Andre aktiviteter:
I samarbejde med Svømmeafdelingen afholdt vi triatlon.


En gang årligt omkring sommerferien tager vi tid på en løbetur rundt om Store Økssø for at se, om der er sket forandringer, siden sidste gang. Traditionelt har vi efterfølgende hygget os ved at spise sammen ved søen, inden vi har ønsket hinanden god sommer.


Efter sommerferien markerer vi, at alle nu er med igen ved en hyggeaften ude i skoven, og det plejer at være en stor succes.
TRIM udvalget:

 

E-mail:
Tove Overgaardptovergaard@gmail.com
Hanne Vammen 4xvammen@gmail.com
Susanne Aunsbjerg aunsbjerg@pc.dk
Kurt Povlsen kurtpovlsen51@gmail.com
Jørn Frankjorn.frank@gmail.com


Til forside