Hvarrevej 6 | 9510 Arden | Tlf. 21 47 60 21

Trimafdelingen

Har du lyst til at deltage i et begynderhold for løbetræning og være en del af et løbefællesskab? Nu har du chancen for at komme godt i gang med løb – sammen med andre, så I kan støtte og inspirere hinanden. TRIM, IF Jarl Arden, starter igen i år løbekursus for nybegyndere. Det starter mandag den 12. marts kl. 17.00 ved Stabelpladsen for enden af Skovvej i Arden, og fortsætter hver mandag og onsdag i de følgende 12 uger.

Under forløbet, der varetages af løbetrænere, vil der være mulighed for at få rådgivning, fx om påklædning, og hvordan man undgår løbeskader. Alle kan være med og vi starter med skiftevis gang og løb.

TRIM har løbere på forskellige niveauer, og der lægges vægt på det sociale i forbindelse med løbet. Der er forskellige tilbagevendende begivenheder, såsom Ardenløbet hvert år i maj, løb om Store Økssø, grillhygge med mere.

Så har du lyst til at lære at løbe i en afslappet atmosfære, anbefaler vi dig at møde op den 12. marts kl. 17.00 på Stabelpladsen. Det koster kun 300 kr., som samtidig dækker medlemskab af TRIM resten af året, deltagelse i Ardenløbet, udlevering af en løbevest efter gennemførelse af løbekurset. Vel mødt!

Andelskassen sponsorerede en "løbesikker" refleksvest med "Andelskassen" trykt på. 
Vi siger TAK til Andelskassen.

 

 Hygge efter løb


15.10.2014:
Som et tilbud til medlemmerne i TRIM er der udvalgt en kollektiion af Newline løbetøj hos Intersport i Hobro, der tilbyder tøjet billigere end normalt. Løbetøjet er med Jarl-Ardens og Intersports logo påtrykt.
For at kunne købe dette tøj til den billige pris, bedes du selv henvende dig hos Intersport i Hobro og informere om, at du er medlem af TRIM i Jarl-Arden.
Tilbuddet gælder kollektion af mærket Newline - du kan hos Intersport i Hobro se, præcist hvordan tøjet ser ud.

Model                       Jeres pris                         Butikspris
Tight kort 200,- 300,-
Tight 3/4 250,- 350,-
Tight lang 300,- 450,-
Singlet Coolmax 175,- 250,-
T-shirt Coolmax 175,- 250,-
Langærmet tee 275,- 400,-
Jakke 375,- 600,-


Vest 275,- 400,-

Alle priser er inkl. moms og Jarl-Arden klublogo.


07.07.2014:
Sommerafslutning TRIM

 


Se flere billeder: Sommerafslutning

 


Fyrkatløbet 2013

 

 


Fyrkatløbet 9. juni 2011

 


Lidt om os


Her i vinterhalvåret kan man møde en flok løbere med gule veste rundt i og omkring Arden by, hvor vejret ellers nok kunne friste til indendørs aktiviteter. Det er Jarl Ardens løbere, der hver mandag og onsdag kl. 17.00 starter ud fra byens idrætshal – uanset vejret. Men det, at de andre løbere står og venter, gør at man kommer afsted på trods af vejret.


Så snart lyset og vejret tillader det i foråret, lægger vi igen al løbetræningen ud i skoven.


Trim starter hvert forår løbeskole op for interesserede nybegyndere eller let øvede. Hold øje med Trim's sider, hvor det vil blive annonceret forud.


Af andre væsentlige aktiviteter kan nævnes, at Trim-gruppen i fællesskab arrangerer det årlige Byløb i Arden, ligesom vi er medarrangør af Mariager Fjord Rundt-løbet, der starter ud fra Hobro.


Klubben lægger også vægt på det sociale,  hvor vi fx har grillet i skoven eller lignende efter løbeturen. Af og til tager løberne på en fælles tur til et løb, f.eks. Fyrkatløbet i Hobro.


Kom og vær med - vi løber mandag og onsdag

 


Formålet med Trim afdelingen
At give alle muligheden for at samles om vores fælles interesse for løb. Endvidere at støtte hinanden i at nå vores mål gennem fælles træning og socialt samvær.


Trim er for alle, der gerne vil løbe. Uanset hvor du er henne i livet, hjælper vi dig med træningsprogrammer og vejledning, der passer til dit nuværende niveau.

 


Medlemskab
Det koster 300,- kroner om året at være med i Trim afdelingen. Når du melder dig ind, får du en vindtæt løbevest i trafiksikker gul farve med refleksstriber.

 


Spørgsmål  
Såfremt du skulle have spørgsmål til Trim afdelingen, er du meget velkommen til at kontakte

Tove Overgaard,       tlf. 22 38 27 27,       mail: ptovergaard@gmail.com 


Hvis vi ikke kan svare dig med det samme, kan vi vende tilbage med et svar til dig.

Til forside