Hvarrevej 6 | 9510 Arden | Tlf. 21 47 60 21

Trimafdelingen

FORÅRSOPSTART

Foråret melder sig så småt, og fra mandag den 4. marts begynder TRIM at løbe i skoven igen - vi skal ud og have luft i håret.

Vi mødes på Stabelpladsen kl. 17.00 og løber en tur af cirka en halv times varighed. Herefter markerer vi dagen med hygge og suppe for medlemmerne.

Medbring selv: Vand eller anden væske, suppetallerken og ske, varmt tøj/tæppe, lys og evt. varme drikke.

De, der ønsker at spise med, bedes melde sig til på Kurts mail: kurtpovlsen51@gmail.com senest torsdag den 28. februar.


Kommer du med?


Løbehilsen

Kurt, Hanne, Susanne,
Tove og Jørn Hygge efter løb


07.07.2014:

Sommerafslutning TRIM

 


Se flere billeder: Sommerafslutning

 


Fyrkatløbet 2013

 

 


Fyrkatløbet 9. juni 2011

 


Lidt om os


Her i vinterhalvåret kan man møde en flok løbere med gule veste rundt i og omkring Arden by, hvor vejret ellers nok kunne friste til indendørs aktiviteter. Det er Jarl Ardens løbere, der hver mandag og onsdag kl. 17.00 starter ud fra byens idrætshal – uanset vejret. Men det, at de andre løbere står og venter, gør at man kommer afsted på trods af vejret.


Så snart lyset og vejret tillader det i foråret, lægger vi igen al løbetræningen ud i skoven.


Trim starter hvert forår løbeskole op for interesserede nybegyndere eller let øvede. Hold øje med Trim's sider, hvor det vil blive annonceret forud.


Af andre væsentlige aktiviteter kan nævnes, at Trim-gruppen i fællesskab arrangerer det årlige Byløb i Arden, ligesom vi er medarrangør af Mariager Fjord Rundt-løbet, der starter ud fra Hobro.


Klubben lægger også vægt på det sociale,  hvor vi fx har grillet i skoven eller lignende efter løbeturen. Af og til tager løberne på en fælles tur til et løb, f.eks. Fyrkatløbet i Hobro.


Kom og vær med - vi løber mandag og onsdag

 


Formålet med Trim afdelingen
At give alle muligheden for at samles om vores fælles interesse for løb. Endvidere at støtte hinanden i at nå vores mål gennem fælles træning og socialt samvær.


Trim er for alle, der gerne vil løbe. Uanset hvor du er henne i livet, hjælper vi dig med træningsprogrammer og vejledning, der passer til dit nuværende niveau.

 


Medlemskab
Det koster 300,- kroner om året at være med i Trim afdelingen. Når du melder dig ind, får du en vindtæt løbevest i trafiksikker gul farve med refleksstriber.

 


Spørgsmål  
Såfremt du skulle have spørgsmål til Trim afdelingen, er du meget velkommen til at kontakte

Tove Overgaard,       tlf. 22 38 27 27,       mail: ptovergaard@gmail.com 


Hvis vi ikke kan svare dig med det samme, kan vi vende tilbage med et svar til dig.

Til forside