Hvarrevej 6 | 9510 Arden | Tlf. 21 47 60 21

IF Jarl Arden har indgået nyt sponsorat med Energi Nord:


Dette betyder, at for alle forbrugere under Energi Nord, der tilmelder sig denne ordning, giver Energi Nord 2 ører pr forbrugt kw. + et mindre engangsbeløb pr tilmeldt forbruger.


Du kan tilmelde dig her: Energi Nord Sponsorat


Det er vigtigt, at du vælger IF Jarl Arden som den forening Energi Nord skal støtte.


Hvis du har spørgsmål til din tilmelding til Energi Nords sponsorat, kan du henvende dig til IF Jarls Ardens Sponsorudvalg.
Du kan finde kontaktoplysninger her: IF Jarl Ardens Sponsorudvalg.


Maj 2014:
Hvert år uddeler Energi Nord millioner af kroner til blandt andet lokale foreninger som en del af sponsoratet ForeningsEl. Udbetalingerne har netop fundet sted og har for IF JARL Arden betydet en kærkommen støtte på 27.961 kroner.

Henrik Harbo for IF JARL Arden er i disse dage en glad mand, for foreningens arbejde med ForeningsEl har båret frugt. Det fik han synligt bevis for, da han forleden modtog en stor check fra Energi Nord.

 


- Vi er utrolig glade for den støtte, vi får via vores samarbejde med Energi Nord. Den økonomiske støtte giver os mulighed for hurtigere at realisere nogle af de aktiviteter og tiltag, vi gerne vil føre ud i livet i foreningen. Det kommer forhåbentlig alle vores medlemmer – store som små – til gode, udtaler Henrik Harbo fra sponsorudvalget.
Sponsoratet går i alt sin enkelhed ud på, at interesserede via ForeningsEl får mulighed for at støtte en forening med to øre for hver brugt kilowatttime. Det er Energi Nord, der betaler de to øre, så et valg af dette elprodukt bliver ikke en dyrere løsning for kunderne. Styrken i konceptet er, at det kommer alle til gode; både kunderne og foreningerne - og Energi Nord, der bruger sponsoratet til at markedsføre sig på en ansvarlig måde. Alle har mulighed for at blive en del af ForeningsEl, og det er helt op til den enkelte, hvilken forening man vælger at støtte.
- Det glæder os hver gang, vi kan se, at vores støtte har betydet en forskel i den lokale forening. Foreningen bestemmer selv, hvordan de ønsker at bruge pengene. Det giver dem mulighed for at sætte ind lige nøjagtig der, hvor de har det største økonomiske behov. Som privat virksomhed er vi sat i verden for at tjene penge. Men når vi kan gøre det, samtidig med at vi også kan drage omsorg for andre, føles det rigtig godt, udtaler Key Account Manager Peter Nikolajsen fra Energi Nord.

 


For yderligere information kontakt venligst:


Henrik Harbo Olesen, Sponsorudvalget IF JARL Arden, tlf. 9856 1660 eller hho@post10.tele.dk


Peter Nikolajsen, Key Account Manager i Energi Nord, tlf. 3018 9647 eller pni@energinord.dk


Print pressemeddelelse: ForeningsEl

Til forside