Hvarrevej 6 | 9510 Arden | Tlf. 21 47 60 21

Herresenior

Træningstider: Tirsdag kl. 20.30 - 22.00 og torsdag kl. 20.30 - 22.00

Træner: Jørgen Olesen - mobil: 2941 1213 - mail: jnoarden@gmail.com
Assisterende træner: Svend Eriksen10.03.2017

Ardens håndbold-herrer igen i serie 1.
Med en sikker sejr på 12 mål (18-30) sikrede Jarl Ardens herrer i serie 2 sig oprykning til serie 1. Med kun to spillerunder tilbage kan de ikke hentes.
Også i denne kamp kom holdet lidt skidt fra start, men nogle gode redninger af Morten i målet gjorde, at holdet alligevel på intet tidspunkt kom bagud. I angrebet var sigtekornene heller ikke særligt godt indstillede, så halvlegsstillingen var blot en føring på 5 mål (6-11).
I anden halvleg kom holdet igen op i det rette tempo og rykkede fra. Alle ville gerne byde ind til oprykningen, så målscoringerne blev meget godt fordelt. Nikolaj 7, Rasmus 5, Daniel, Nichlas, Tobias og Armin 3, Michael og Steffen 2, Benjamin og Sander 1.
Holdet spiller sidste hjemmekamp søndag den 19. marts kl. 13.


07.03.2017

Rigtig flot indsats, men ingen point til Arden serie 3 herrer.
Ardens håndboldherrer i serie 3 mødte hjemme et af topholdene, Hadsten IF, der i det første møde sendte Arden-holdet hjem med en “sæk”, 33-15.
Denne gang blev det en helt anderledes kamp. Arden-holdet spillede rigtig klogt med gode temposkift. Der blev spillet med stor sikkerhed, og afsluttet rigtig godt, med lille spildprocent, hvilket betød, at Hadsten aldrig for alvor fik gang i deres frygtede kontraspil. Ved pausen var Arden foran 13-12.
En rigtig god første halvleg af Armin medførte, at han blev mandsopdækket i anden halvleg, og det gav et lidt mere rodet angrebsspil. Alligevel spillede holdet sig frem til gode chancer, og kun nogle ærgerlige afbrændere i slutfasen kom til at betyde, at holdet ikke fik taget nogle overraskende point i kampen. God kamp. Ærgerligt slutresultet 21-23.
Simon er ved at spille sig i form efter sin skade og blev topscorer med 7 mål, Jens Erik 4, Armin 3, Michael og Svend 2, Martin, Esben og Ole 1.


07.03.2017

Topkampen i serie 2 blev en gyser.
Ardens håndboldherrer i serie 2 mødte søndag eftermiddag Mariager i puljens topkamp, og Arden-holdet fortsatte her på hjemmebane den dårlige vane med at komme dårligt fra start. Der var ikke saft og kraft i afslutningerne, og i forsvaret fik Mariagers skytter lov at komme for tæt på til afslutning. Desuden lykkedes det ikke at lukke ned for overgangene. Ved pausen så det helt skidt ud med kun 5 scoringer til Arden - og 10 til Mariager. At der 
var tre afbud til kampen gjorde det svært at tro på, at der var ressourser nok til at komme tilbage i kampen. I anden halvleg vendte billedet alligevel. Der blev investeret mere i både forsvar og angreb, og Arden halede mere og mere ind på forspringet. Først fem minutter før tid, efter en rigtig god scoringsperiode af Nikolaj, lykkedes det at komme foran. Og så var der fem gyserminutter til slut, hvor Arden blandt andet brændte et straffekast og fik en udvisning. Men forspringet holdt hjem i kraft af af god fight og et par afgørende feberredninger af Morten i målet. Slutresultatet blev 20-19. Det betyder, at Arden-holdet nu er fire point foran Mariager før de sidste tre runder.

Målscorere: Nikolaj 9, Tobias 5, Steffen 4, Sander og Benjamin 1.


03.03.2017

God anden halvleg ikke nok for Ardens serie 3 herrer.

I hjemmekampen mod Askildrup, rækkens tophold, varede det lidt for længe inden Ardens håndboldherrer i serie 3 fik indstillet sig på modstanderen, der er et fysisk stærkt hold. Der var især problemer med at få stoppet gennembrud og indspil til stregspilleren. Samtidig kom for mange af skuddene i angrebet ikke inden for rammen, men på eller udenfor. Derfor kom Askildrup foran med 4-5 mål ret hurtigt i kampen, og det så ud til at blive meget svært at komme ind i kampen. Men efter et kvarters tid, med lidt mere offensivt forsvarsspil, begyndte forsvaret at hænge godt sammen og gøre det vanskeligt for modstanderen. Efter halvleg begyndte skytterne så også at få skuddene inden for rammen, så efterhånden begyndte Askildrups forspring at skrumpe. Ardenholdet kæmpede sig helt op til stillingen 19-20, og der var pludselig stor spænding om udfaldet. Et besynderligt mål, hvor Askildrups bedste skytte med en dobbeltdribling lavede gennembrud og scorede, var desværre med til at afgøre det i slutfasen. Arden tabte, efter god fight de sidste 40 minutter af kampen, 20-23.

En skadet Armin, der var topscorer mod Askildrup i udekampen, var afløst af Tobias, der fulgte trop og blev topscorer med 9 mål. Martin lavede 3, Michael og Jens Erik 2, Simon, Svend, Karsten og Esben 1.

Næste kamp er igen på hjemmebane, søndag den 5. marts, mod Hadsten.28.02.2017

Ardens serie 2 herrer som nat og dag.
Efter næsten tre ugers spillepause var det spændende at se, om Arden herrerne i serie 2 kunne finde det gode spil frem igen i hjemmekampen mod Valsgaard. Der skulle åbenbart bankes lidt rust af, for i første halvleg lod forsvaret sig trække ned i tempo, så Valsgaard fik for let ved scoringerne. Desuden kneb det med at vælge de rette løsninger i angrebsspillet. Det betød, at Valsgaard gik til pausen med en et-måls føring 13-14. I anden halvleg, derimod, var forsvaret fra start oppe i et helt andet gear, og det samme kom kontra- og angrebsspillet hurtigt. Samtidig spillede Mark sig op i målet, og det betød, at Arden-holdet hurtigt rykkede fra. 

Det sluttede med en overbevisende sejr til Arden, 20-31.
Målscorere: Tobias 8, Nikolaj 7, Benjamin 4, Daniel, Anders og Rasmus 3, Steffen, Sander og Simon 1.
Næste søndag gælder det topkampen, på hjemmebane, mod rækkens nr. 2, Mariager


09.02.2017

Point mod topholdet til Ardens serie 3 herrer.

Ardens håndboldherrer i serie 3, der ligger midt i rækken, hentede overraskende, men fortjent, point i udekampen mod rækkens tophold, Askildrup, der ellers har haft lutter sejre i denne runde.

Oven i købet var det så tæt på en sejr, som det kunne være. Holdet misbrugte et straffekast få sekunder før tid, men fik fat i returen og scorede det, de troede var sejrsmålet. Men dommeren vurderede, at tiden var gået, så slutsresultatet blev 22-22.

Kampen var tæt hele vejen, og det var, hvad man kan kalde en rigtig herrefight, hvor der blev tacklet igennem i hele kampen. Dommeren lagde en linie, der lignede den, man ser i Bundesligaen. De få udvisninger der faldt, blev heldigvis fordelt ligeligt til begge sider. Det kostede mange kræfter og knubs at komme til scoringer, men specielt Ardens bagspillere var parate til den udfordring. Det førte også til en del straffekast, hvoraf i alt tre blev misbrugt, hvilket ærgrede Arden-holdet efterfølgende, når afgørelsen nu blev så tæt.

Målscorere: Armin 8, Simon og Jens Erik 5, Jesper, Michael, Karsten og Mark 1.

 

 

07.02.2017

Igen sejr til Ardens håndboldherrer i serie 2

Halvvejs inde i forårssæsonen, hvor holdet har mødt alle rækkens hold første gang, står Arden-herrerne med fuld pointhøst, 10 point. Tirsdag aften blev det på udebane til en sejr på 24-28 mod Valsgaard, der ligger sidst i puljen. Det var imidlertid ikke nemt at se, at det var top mod bund i rækken. Valsgaardholdet bed godt fra sig i hele kampen.

Efter en række rigtig gode kampe lykkedes det ikke Ardenholdet at få spillet til at fungere optimalt. Spillet blev for individuelt, og der blev brændt for mange chancer i angrebet, og forsvaret blev ikke helt så sammenhængende og opmærksomt som tidligere. Til gengæld så formen ud til at være i orden, for der blev holdt pres på modstanderen hele kampen, hvilket blev afgørende for udfaldet. Halvlegsstillingen var 10-14.

Målscorere: Rasmus 6, Nikolaj, Daniel og Anders 5, Tobias 3, Benjamin 2 og Martin og Steffen 1.


27.01.2017

Sejr til Ardens serie 3 herrer over Hadsten SK.

Med en vigtig udebanesejr sikrede Arden-holdet sig afstand til rækkens to bundhold. Selv om det så sikkert ud på slutresultatet, holdt det hårdere, end det så ud til. De meget rutinerede Hadsten-spillere var rigtig gode til at trække tempoet ud af kampen og udnytte den mindste blottelse i Arden-forsvaret. I første halvleg formåede de også at dæmme op for Ardenholdets kontraangreb. Det betød, at Hadsten førte med to mål ved pausen.

I anden halvleg fik Arden-spillerne bedre tempo i fødderne, og mere koncentration, både i forsvar og angreb. Samtidig tog Alex godt fra i målet, og så rykkede de fra Hadsten. Den gode anden halvleg førte til slutsresultatet 16-25.

Daniel førte an i kontraspillet og scorede 11 mål, Jens Erik 6, Tobias 5, Svend, Nichlas og Karsten 1.


20.01.2017

Endnu en sikker sejr til Ardens serie 2 herrer.

I torsdagens hjemmekamp mod Skals forsvandt spændingen hurtigt ud af kampen. En rigtig koncentreret start af alle spillere gav efter 20 minutter en føring på otte mål. Selvom ikke alle kontramuligheder blev udnyttet, og der blev slækket en smule i slutfasen af halvlegen, blev halvlegsresultatet 16-9.

I anden halvleg blev der så skruet lidt op for tempoet igen og ved slutfløjtet viste tavlen 31-17 til Arden. En fin indsats, hvor alle markspillere kom på scoringslisten.

Målscorere: Daniel og Benjamin 6, Anders 5, Steffen og Tobias 4, Jesper 3, Sander 2 og Nichlas 1.


16.01.2017

Sejr til Ardens serie 2 herrer over HIK/Rosendal.

I den forventede hårde kamp måtte Arden-holdet undvære en skadet Nikolaj, der plejer at stå for en god del af scoringerne. Benjamin var heller ikke med, men til gengæld var Daniel tilbage på fløjen, hvilket betød, at der stadig kunne sættes turbo på kontraspillet. I første halvleg så Arden ud til at have overtaget hele vejen, men HIK blev ved med at komme tilbage ved at udnytte Arden-holdets småfejl, og ved at få fat i de fleste “løse” bolde. Ved halvleg var stillingen 12-12.

I anden halvleg skruede Arden-holdet mere og mere op for tempo og koncentration og rykkede fra scoringsmæssigt, så det endte med en ret sikker sejr og meget flot spil i slutfasen.

Kampen endte 30-21.

Mange spillere bød ind med en solid indsats, også Morten og Mark J. i målet, men Tobias og Rasmus skilte sig ud scoringsmæssigt med hhv. 9 og 8 mål. Daniel og Steffen lavede 4, Sander, Jesper, Michael, Martin og Michael 1.

Allerede torsdag aften spiller holdet igen hjemme; denne gang mod LRV-Skals.


16.01.2017

Ardens serie 3 herrer overmatchet mod Mariager.

I søndagens hjemmekamp i håndboldens serie 3 blev det, som ventet, hårdt arbejde for Arden-spillerne at følge med et velspillende og hurtigt Mariagerhold. Men i første halvdel af kampen formåede holdet med en god fighterindsats og et godt kontraspil at følge ret godt med. Ved halvleg var stillingen således 10-13.

I anden halvleg slap kræfterne efterhånden op, og Mariager rykkede fra og hentede sig en sikker sejr på 18-27.

Målscorere: Michael og Daniel 4, Jesper og Svend 3, Jens Erik og Mark P 2.


13.01.2017

God start på 2017-sæsonen for Arden serie 2

Ardens håndboldherrer i serie 2 kom godt fra start i den første kamp, på udebane mod Mariager. Mariager har et ret ungt hold med dygtige spillere, der spiller kvikt angrebsspil og godt kontraspil, så det gjaldt for Ardenspillerne om at få styr på forsvaret og sikkerhed i angrebet.

Det lykkedes rigtig godt. Forsvaret var fra start meget opmærksomt og fik tacklet godt og ødelagt rytmen i Mariager-spillet. Samtidig blev der spillet frem til gode chancer i angrebet, hvilket gav Mariager få muligheder for kontraspil. Alligevel blev første halvleg meget jævnbyrdig, fordi der blev brændt lidt for mange chancer, og egne muligheder for kontraspil ikke blev udnyttet optimalt. Desuden blev det fine og kontante forsvarsspil “belønnet” af dommerne med nogle lidt hårde udvisninger. Ved halvleg førte Arden blot med to mål.

I anden halvleg blev grebet strammet endnu mere, og Morten og Mark tog lidt mere fra i målet. Så lykkedes eget kontraspil pludseligt bedre, og Arden rykkede fra.

Rigtig mange bød ind i angrebet, blandt andet Nikolaj, der desværre måtte udgå med en knæskade i slutfasen. Topscorer blev en meget velspillende Tobias med 8 mål. Nikolaj scorede 7, Rasmus 5, Nichlas 3, Michael, Steffen og Benjamin 2, Sander og Martin 1.


09.12.2016

Ingen oprykning til Ardens serie 2 herrer i denne omgang. 

Ardens håndboldherrer slutter en fin efterårssæson med samme pointtal som HIK/Rosendal og Vorup, men torsdagens nederlag til HIK/Rosendal, og Vorups sikre sejr over Trojka lørdag, blev afgørende for, at førstepladsen og dermed oprykningen til serie 1 gik til Vorup. Torsdagens kamp viste ellers, at HIK har et stærkere hold end Vorup; i hvert fald når det gælder at sejre over Arden. HIKs rutinerede spillere satte sig fra start på kampen, og viste stor bredde. Hver gang, der var en fejl eller blottelse hos Arden, blev det straffet. Scoringsprocenten var høj, så der kom ikke kontramuligheder for Arden. Desuden stod deres forsvar godt, hvilket betød lidt flere fejl hos Ardenspillerne end normalt. Dermed kom HIK så til nogle nemme kontrascoringer, så ved pausen var de foran med 7 mål - 16-9. I anden halvleg trak de tempoet ud af kampen, og selvom Arden i en periode fik gang i kontraerne, og specielt Nikolaj fik effektivitet i langskuddene, lykkedes det ikke at komme nærmere end 5 mål. Kampen sluttede 31-24.

Målscorere: Nikolaj 11, Daniel 4, Steffen 3, Sander, Benjamin og Tobias 2.

Denne sidste kamp sletter ikke indtrykket af en rigtig god halvsæson for holdet. Der har været mange langtidskadede, men truppen af spillere, der har været skadesfri, har fightet rigtig godt.


09.12.2016

Nederlag til Arden serie 3 i Mariager. 

I rundens sidst kamp i serie 3 var Ardens håndboldherrer i en direkte kamp om andenpladsen i puljen mod Mariager på udebane. Her kommer Arden.holdet skidt fra start med for lidt tempo i spillet og for lidt bid i tacklingerne, hvilket betyder, at Mariager kommer til for lette scoringer og bringer sig foran 12-5 inden halvleg. I anden halvleg bliver tempoet sat op både i forsvar og angreb. Så lykkes Arden-spillerne med kontrascoringer og anden-bølge scoringer. De kæmper sig tilbage i kampen, så de på et tidspunkt kun er bagud med to mål, men et par boldtab i slutfasen gør, at slutresultatet bliver et fire-måls nederlag, 23-19. Tobias havde godt gang i skudarmen og Daniel i kontraspillet, så de scorede henholdsvis 9 og 5 mål, Jens Erik 2, Sander, Svend og Karsten 1 mål. Holdet sluttede dermed på tredjepladsen i puljen.


06.12.2016

Sikker sejr til Ardens håndboldherrer i serie 2. 

Efter nogle tætte kampe med kamp til stregen blev det endelig til en sikker sejr til Arden herrerne, der på hjemmebane mødte Trojka i efterårsturneringens næstsidste runde. Selvom Trojka inden kampen lå sidst i puljen, var det en flok lidt spændte Arden-spillere, der stillede op, da kampen var helt afgørende for, om der i sidste runde skal spilles om oprykning til serie 1. Trojka er samtidig et hold, der nogle gange lykkes med et hurtigt og flydende spil, der godt kan gøre det svært for modstanderen. At dommerne mødte et kvarter forsinket, gjorde lidt ekstra ved spændingen op til kampen.  Men der blev aldrig tvivl om udfaldet. Arden-forsvaret fra koncentreret fra start til slut, og i målet bagved tog Morten sig af de fleste af de skud, der slap igennem. Angrebsspillet var måske ikke så sprudlende, som det kan være, men meget effektivt, så føringen øgedes hele kampen igennem. En solid indsats af alle spillere. Halvlegsstillingen blev 12-5 og slutresultatet 27-15. Det betyder, at holdet torsdag aften spiller den afgørende kamp, der kan sikre oprykning med mindst uafgjort, mod HIK/Rosendal. 

Målscorere: Nikolaj 7, Steffen og Benjamin 5, Tobias 4, Martin og Daniel 2, Nichlas og Sander 1.

 

06.12.2016

God fight, men alligevel klart nederlag til Ardens herrer i serie 3. 

Mod rækkens bedste hold, B65, var det søndag eftermiddag ikke nok, at holdet leverede en god fight i forsvaret og et koncentreret angrebsspil. Tre af spillerne måtte tørne ud lige efter at have spillet kamp på serie 2, og det betød, at det kom til at knibe med kræfterne et stykke inde i anden halvleg. Indtil da fulgte Ardenholdet godt med og var kun bagud 8-11 ved pausen.  Da fejlene så dukkede op, viste B65 deres effektivitet i kontraløbene, og det blev reelt det, der blev afgørende for det alligevel ret store nederlag. Mark havde taget godt fra i målet indtil da, men i denne fase kom der ikke nok hjælp fra forsvaret, der ellers kæmpede bravt. Holdet ligger inden sidste runde på en andenplads med samme pointtal som Mariager, som de møder i sidste runde på udebane lørdag. Slutresultatet blev 15-25. Målscorere: Sander 6, Jens Erik 4, Nichlas 2, Nicolas, Karsten og Jesper 1.


02.12.2016

Exit fra Jydsk Cup for Arden-herrerne

Arden herrerne tog sent torsdag aften afsked med Jydsk Cup med et nederlag på 20-26 til et velspillende St. Restrup hold, der til daglig spiller i serie 3. St. Restrup-spillerne var hurtigt og kontant spillende og havde den gejst og vilje, der var afgørende for kampen. 

Hos Arden-holdet så man for lidt til den koncentration og kampgejst, som har kendetegnet holdet i de seneste turneringskampe, og som forhåbentlig dukker op igen allerede i kommende weekend mod Trojka - og i den sidste kamp mod HIK-Rosendal torsdag i næste uge. 

Der var comeback til Tobias, der spillede en fin kamp.

Målscorere: Nikolaj 6, Tobias og Sander 3, Jesper og Michael 2, Steffen, Martin, Nichlas og Benjamin 1.29.11.2016 

Håndboldgyser i serie 2 mellem Randers KFUM og Arden

Ardenholdet var godt klar over, at det ville blive en vanskelig kamp mod nogle rutinerede modstandere, og det viste sig at holde stik. Samtidig dukkede Randers op med en langskytte, der ikke var med i det første opgør, og som hurtigt viste sig at kræve særlig opmærksomhed. Allerede efter få minutter måtte han mandsopdækkes, når han spilledei bagkæden. Det gav selvfølgelig mere plads til de øvrige Randersspillere, og især venstre back og streg voldte Arden store problemer. I angrebet var det desuden svært at komme til gode chancer mod et kompakt forsvar med nogle store spillere i midtblokken og en målmand, der tog sig af de fleste af de skud, der kom igennem. Ved halvleg var Arden bagud 13-8. 

Det blev hurtigt tydeligt, at det hele anden halvleg drejede sig om at får lukket de samme muligheder, og samtidig trætte de modstandere, der skulle trække læsset på Randersholdet. Det lykkedes bedre og bedre, og det medførte også de kontrascoringer, der var nødvendige for at få hentet føringen. Men først få minutter før tid bar arbejdet frugt, og de hårdt kæmpende Ardenspillere bragte sig foran for første gang i kampen. I de sidste spændende minutter bølgede spillet frem og tilbage, men Arden hodt ved og kæmpede en sejr hjem på en enkelt mål, 21-22. Næste hjemmekamp er næste søndag mod Trojka, og hvis den vindes, venter et afgørende brag mod topholdet fra HIK-Rosendal i rundens sidste kamp. Målscorere: Nikolaj 7, Daniel 6, Benjamin og Michael 3, Steffen 2 og Sander 1.

 

Ardens håndboldherrer i serie 3 op på delt andenplads

Med en udesejr på udebane mod Randers KFUM spillede Arden herrerne sig op på en delt andenplads i rækken. Kampen lignede den første kamp mod Randers-holdet, hvor det også gjaldt om at have stor opmærksomhed i forsvaret, fordi meget afRandersspilet er baseret på indspil til stregen. Samtidig må deres skytter ikke komme alt for tæt på. Det lykkedes ikke ret godt i første halvleg, hvor indspillene til stregen nåede frem, selvom der var meget lidt plads. Desuden kom nogle af skytterne til for nemme afslutninger. Halvlegsstillingen blev derfor en beskeden Arden-føring, 8-9. I anden halvleg blev der lukket bedre af, og det betød også nogle kontrascoringer, så kort inde i anden halvleg var Arden foran med 4-5 mål, og så var kampen reelt afgjort. Den endte med en sikker sejr til Arden, 11-18.

Målscorere: Jesper 5, Jens Erik 4, Nichlas 3, Svend, Mark P og Michael 2.


18.11.2016

Revanche til Ardens serie 2 herrer mod Vorup.

Da Ardens håndboldherrer i serie 2 i oktober mødte Vorup på udebane gik alt galt; et allerede afbudsramt hold fik to spillere skadet i løbet af kampen og én måtte indkassere rødt kort. Så det blev til en øretæve på 21-29.

Torsdag aften var Arden-herrerne bedre rustet til at tage imod det stærke Vorup-hold.  I mellemtiden var Arden avanceret så meget i stillingen, at de to hold nu stod lige med 8 point. Så det gjaldt kampen om den nuværende andenplads. Det var stadig, på grund af de mange skadede spillere, en lidt smal førsteholdstrup, Arden stillede op med, modsat Vorup, der havde mange spillere klar på bænken. Da Vorup samtidig stiller op med måske rækkens bedste langskytte, samt et par rigtig dygtige spillere til at supplere ham, vidste alle, at der ikke ventede nogen nem opgave. 

Efter en start, hvor forsvaret lige skulle indstilles på modstanderne, fik Arden-holdet arbejdet sig ind i kampen, og med en rigtig koncentreret herrefight lykkedes det midt i anden halvleg at bringe sig foran. I en utroligt spændende slutfase, hvor kræfterne var tæt på at slippe op, og dommerne syntes at ville bidrage til spændingen med nogle specielle kendelser, lykkedes det at holde hovedet koldt. Men først da Daniel, kort før tid, stjal bolden fra Vorup og scorede på kontra til en to-målsføring var kampen afgjort. 24-22 til Arden. 

Alle bidrog med med godt spil og en kæmpe arbejdsindsats, men i angrebet tog Nikolaj et ekstra stort slæb med mange gennembrudsmål og frispilninger til stregen. I alt scorede han og Daniel hver 6 mål, Nichlas 4, Benjamin og Michael 3, Steffen 2.15.11.2016

Igen sejr til Ardens herrer i serie 2 over Valsgaard

Ardens håndboldherrer i serie 2 mødte nu, kun en uge efter sidste uges tætte opgør, Valsgaard på udebane. Denne gang var der knap så meget spænding om udfaldet. Arden var foran hele kampen. Forsvaret arbejdede hårdt og stabilt hele kampen, så det blev vanskeligt for Valsgaards skytter at komme til gode chancer, og Morten tog godt fra i målet, når det endelig lykkedes. Det gav også mulighed for mange kontraløb, og det lykkedes også rigtig fint. Kun en rigtig god kamp af Valsgaards keeper på helt åbne chancer gjorde, at Arden-holdet ikke rykkede helt fra i starten af kampen. Halvlegsstillingen var 7-11. Ikke mange scoringer. I angrebet holdt Valsgaard et særligt øje med Nikolaj, der var meget flittigt scorende i den første kamp, men denne gang var der mange flere om at byde ind, og scoringerne blev mere jævnt fordelt. Derfor blev der heller aldrig rigtig tvivl om udfaldet. Slutresultatet blev 19-24. Målscorere: Nikolaj 6, Sander 5, Benjamin 4, Michael 3, Nichlas, Daniel og Martin 2.

 

15.11.2016

Udebanesejr til Ardens serie 3 herrer over Spentrup

Sidste uges ret sikre sejr til håndboldherrerne i serie 3 over Spentrup blev fulgt op af en ny sejr søndag, denne gang på udebane. Men det blev en noget tættere affære end ugen inden. Spentrupholdet var blevet forstærket på flere pladser, og det krævede noget mere at få lukket af i forsvaret og komme frem til gode skudchancer, og mål, i dette opgør. At det alligevel lykkede at være et lille skridt foran hele vejen skyldtes en god fight over hele linien. Spentrups skytter fik sjældent lov at komme for tæt på, og i målet havde Alex mange fine redninger. I angrebet bød mange Ardenspillere ind med gode afslutninger, og det gjorde det svært for Spentrup-forsvaret. Det meste af kampen var Arden foran med et par mål og slutresultatet blev 19-22. Målscorere: Sander og Daniel 6, Jens Erik 5, Benjamin 3 og Karsten 2.


09.11.2016

Sejr til Arden i lokalopgøret mod Valsgaard.

Ardens håndboldherrer i serie 2 mødte søndag Valsgaard på hjemmebane. Et stort antal skader gjorde, at Ardenholdet blot stillede op med een udskiftningsmulighed blandt markspillerne. Måske derfor blev der holdt lidt igen med kontraspillet i første halvleg, der blev en lige affære. På Valsgaard-holdet var spillere, der ikke var så afhængige af opspil og tempo for at levere kvalificerede afslutninger, og det havde Arden-forsvaret lidt svært ved at håndtere. I anden halvleg fik Arden skruet op for tempoet i kontraspillet, og midtvejs så det ud til, at kampen fik en afgørelse, da holdet bragte sig foran med 4 mål. Sådan gik det ikke. Valsgaard kæmpede sig tilbage, og der var spænding til sidste sekund. Arden holdt dog føringen og sejrede 25-24. Specielt Daniel og Nikolaj var effektive i kontrafasen og lavede hver 8 mål, Sander 4, Benjamin 2 og Steffen, Michael og Martin hver 1. Næste søndag er der allerede returkamp i Valsgaard.


09.11.2016

Sikker håndboldsejr til Ardens serie 3 herrer.

På hjemmebane besejrede Arden-herrerne i serie 3 søndag Spentrup med 28-23. Første halvleg var jævnbyrdig med skiftende føringer til de to hold. Halvlegsstillingen var 12-12. I anden halvleg havde Arden-hioldet fået kigget modstanderen ud og fik lukket godt ned i forsvaret. Samtidig blev der lagt mere pres på i angrebet, hvilket åbnede for mange langskudsmål. Michael, der normalt er at finde som stregspiller, fik chancen som bagspiller og udnyttede det til 5 langskudsmål. Desuden supplerede Sander, Jens Erik og Nikolaj udefra. Gennem hele halvlegen udbyggedes føringen og det endte med en sikker sejr. Målscorere: Michael 8, Sander 7, Jens Erik 6, Nikolaj 3 Karsten 2, Mark og Peter 1.


07.11.2016

Ardens håndboldherrer videre i Jydsk Cup.

Med en sikker sejr over Skalborg på udebane sikrede Ardens håndboldherrer sig tirsdag videre avancement til anden runde af Jydsk Cup.

Arden-holdet satte sig fra start på kampen og bragte sig hurtigt godt foran, men måske så det ud til at blive lidt for let. I midten af halvlegen faldt koncentrationen i hvert fald, så Skalborg hentede en del af føringen, så den ved halvleg var på kun to mål - 11-13.

I anden halvleg blev tempoet igen sat op, og det blev tydeligt, at Arden-holdet var noget hurtigere i spillet. Især Benjamin og Nikolaj boltrede sig med mange gennembrud. De endte begge med at score 9 mål, Steffen 6, Daniel 5, Sander 4 og Martin og Nichlas 1. Nichlas blev i slutfasen præsenteret for et rødt kort for en lidt for kontant tackling. Slutresultatet blev en ti-målssejr til Arden: 25-35.


01.11.2016

Hjemmenederlag til Arden serie 2 i topkamp

Der var lagt op til et topbrag i topkampen i serie 2 mellem Arden og HIK Rosendal, der allerede inden kampen førte rækken. Det lykkedes et klogt spillende HIK-hold at trække tempoet ud af kampen. De spillede med meget lange angreb, og fik lov til det af dommerne. Det var ikke et sprudlende angrebsspil, de diskede op med, men de forstod at udnytte, når der var en blottelse i Arden-forsvaret. Selv om Morten i målet tog godt fra, var de hele vejen et skridt foran.

I angrebet lykkedes Ardenholdet med at komme til rigtigt fine skudchancer, men utallige gange kom HIK-målmanden i vejen for skuddet. For få gange lykkedes det med at få rigtig gang i kontraspillet, der ellers var en god løsning i kampen. Der blev fightet godt, men en dommerlinie, der var svær at se, medførte også en del udvisninger, oftest til Arden-holdet. HIK førte med to mål ved pausen og slutresultatet blev 18-21. Benjamin, Daniel, Nikolaj og Sander scorede alle 3 mål, Michael og Steffen 2, Rasmus og Tobias 1. Næste søndag, den 6. nov., er der lokalbrag på hjemmebane mod Valsgaard.


01.11.2016

God fight var ikke nok

Ardens håndboldherrer i serie 3 stillede op i nyt kampdress, og var også klar til at levere en fight, der var trøjen værdig. Det viste sig dog ikke at være nok mod et velspillende Mariagerhold, der havde stor bredde og langskytter, der godt kunne begå sig højere oppe i rækkerne. Det gav svære betingelser for Ardes forsvar og målmand. Efter kort tid var Arden bagud 2-6, men så blev forsvaret justeret, og der blev arbejdet hård for hinanden, hvilket bragte Arden ind i kampen og op på 8-10. Da der var en del afbud til kampen, blev der trukket store veksler på en del af Ardenspillerne, der også havde spillet kampen lige inden, så midt i anden halvleg begyndte kræfterne at slippe op. Sluresultatet blev 19-24. Målscorere: Tobias 7, Sander 6, Benjamin 4 og Nichlas 2. Næste søndag, den 6. nov., er der igen hjemmebanekamp, denne gang mod Spentrup.

 

27.10.2016

For lidt strøm på!

Ardens håndboldherrer i serie 3 var mandag aften på visit i Ommersysselhallen til kamp mod B65. Det blev en noget usædvanlig affære, da dele af hallen var mørklagt, og nogle af lamperne i hallen og scoreboardet slet ikke virkede. Der kom heldigvis fuldt lys på banen inden serie 3 kampen, men scoreboardet kom aldrig til at virke, så det var svært at følge med i tid og målscoring.

Desværre kom der heller aldrig rigtig fuld strøm på Arden-holdet. I begyndelsen kom holdet ret nemt til scoringerne, hvilket betød, at holdet førte indtil slutningen af første halvleg. Så medførte en stime af tekniske fejl og lidt for løse afslutninger, at B65 fik en række hurtige kontramål. Kort inde i anden halvleg var Arden så pludselig bagud med fem mål. Der blev forsøgt med forskellige forsvarsløsninger, men det lykkedes aldrig rigtigt af få lukket ned for modstanderne. De syntes at være ladet med mere energi. Slutresultatet blev 19-25.

Målscorere: Tobias 6, Sander og Jens Erik 5, Benjamin, Michael og Svend 1


26.10.2016

Disciplineret indsats gav sejr på 33-25 til serie 2 mod Trojka

Kamppausen på 14 dag var åbenbart noget, som spillerne havde brug for. Vi fik en fin start på kampen og blev nok lidt for tilfredse, da vi kom nemt til vores scoringer i starten af kampen. Som halvlegen skred frem, faldt koncentrationen i afslutningerne og vi blev for passive i forsvaret og fik ikke presset Trojkas skytter nok og med 5 minutter tilbage af 1. halvleg, var vi bagud med 8-13. Et par småjusteringer i forsvaret gav bonus og vi scorede 4 hurtige mål, inden vi blev ramt af en udvisning i halvlegens sidste angreb, hvor Morten måtte lade udskifte efter at være ramt af en modspiller. Rico reddede straffekastet, og vi kunne gå til pause bagud med 12-13. Vi startede 2. halvleg i et rasende tempo og i løbet af 5 minutter scorede vi 6 gange uden at Trojka formåede at svare igen. Selv da vi havde 2 spillere udvist samtidig senere i halvlegen, lykkedes det os at vinde undertalssituationen med 3 mål.

Der blev spillet med koncentration i både angreb og forsvar, som resulterede i en sikker sejr.

Målscorer: Nikolaj 7, Rasmus 6, Daniel 5, Benjamin 4, Jesper 4, Steffen 3, Sander 3 og Nichlas 1.

Michael ydede en flot indsats i forsvaret og fik ikke spilletid i angrebet.


10.10.2016

Uheld på uheld for Arden i udebanenederlag.

Ardens serie 2 herrer i håndbold tabte søndag aften 28-21 i Vorup i en kamp, hvor næsten alt, der kunne gå galt, gik galt. Én spiller nåede ikke frem til kampen, og én kom først lige til kampstart, og måske var det en af grundene til, at holdet kom rigtig skidt fra start. Forsvaret blev for fladt og kom ikke frem til Vorups skytter, så det blev svære betingelser for Morten i målet. I angrebet var der “sæbe” på bolden, som om harpiksen blev glat, og der kom for mange fejl, som blev straffet med kontramål. Og lige som Ardenholdet var ved at få lidt fat i spillet, blev Steffen i en tackling ramt, så knæet fik et vrid, og han måtte udgå. Rico kom på mål, men blev i løbet af kort tid ramt hårdt, to gange af samme fløjspiller, direkte i hovedet, og han måtte ud på bænken og sunde sig i længere tid. Ved halvleg var Arden bagud 16-10.

I anden halvleg, hvor slaget skulle vendes, blev Tobias efter blot få minutter sat ud af spillet med et rødt kort, for lidt for hårdt spil i et returløb, og helt galt gik det, da Esben kort efter også måtte udgå med en knæskade. I en periode måtte der så spilles med blot fem markspillere, og det så ud til at kunne gå helt galt resultatmæssigt. Men en rigtig god fighterindsats gjorde, at holdet faktisk halede ind på Vorup. Rico meldte sig klar til at komme på mål igen, og så måtte Morten ud og klare fløjpladsen, hvilket han klarede godt. Alle figthede fortrinligt resten af kampen, og især Benjamin og Nikolaj fik lukket op for målscoringen, så på et tidspunkt var holdet kun bagud med 4 mål, og der var spænding om udfaldet. Til slut slap kræfterne alligevel op, og det endte, trods den fine kampindsats i anden halvleg, med et 7-måls nederlag. Nikolaj scorede 8, Benjamin 7, Nichlas 3, Tobias 2 og Daniel 1.

Der er nu heldigvis 14 dage til næste kamp, på udebane mod Trojka, og forhåbentlig er nogle af de mange skadede spillere klar igen inden.


07.10.2016

Sejr til Ardens serie 3 hold i første kamp

Arden mødte torsdag aften, på hjemmebane, Randers KFUM i første turneringskamp, og det blev til en hjemmesejr på 16-14. Efter en start, hvor gæsterne får lidt for mange nemme mål, får Arden styr på forsvarsspillet og lykkes med nogle kontraløb, så holdet bringer sig foran 9-6 ved pausen. Det ser ud, som om det bliver afgørende, at Ardenspillerne er lidt hurtigere på fødderne, men i anden halvleg lykkes det ikke at få udnyttet kontramulighederne. I stedet er det Randers, der lykkes med det et par gange. Samtidig kommer der nogle udvisninger til Ardenspillere, og så er stillingen pludselig lige, og der er spænding i kampens slutfase. Esben sørger for et par afgørende mål ved først at score fra egen tremeterlinie over gæsternes målmand, der vover sig lidt for langt frem for at forhindre en kontra, og ved et godt gennembrudsmål på et afgørende tidspunkt. Esben scorer i alt, som Jens Erik, 5 mål. Alle andre markspillere bidrager med et mål hver.


30.09.2016

Turneringssejr i første hjemmekamp

Ardens håndboldherrer i serie 2 vandt en ret sikker sejr på 29-23 i den første kamp i turneringen, mod Randers KFUM. Det skete uden særligt sprudlende spil, da det lykkedes Randers rutinere spillere at trække tempoet fuldstændig ud af kampen. Ardenspillerne faldt lidt med ned i tempo, og det lykkedes Randers med simple midler at spille sig fri til for gode chancer, som de udnyttede effektivt i kampens begyndelse. Derfor var kampen jævnbyrdig i starten, men mod slutningen af første halvleg fik Arden gang i kontraspillet og rykkede fra, så der stod 15-10 ved halvleg. Resten af kampen var et spørgsmål om at bevare koncentrationen, og det lykkedes, så der aldrig rigtig blev tvivl om udfaldet. Esben og Jesper vikarierede for de to mest benyttede stregspillere, der var forhindrede, og de leverede en fin indsats. Højdepunktet i kampen var et veludført vip til fløjen, der betød Arden-scoring i kampens sidste sekunder.

Målscorere: Rasmus og Nikolaj hver 8, Tobias og Benjamin 4, Daniel og Steffen 2 og Esben 1.


25.09.2016

Ardens håndbold-herrer ude af landspokalen

Ardens serie 2-herrer er ude af landspokalturneringen, Santander Cup, efter en meget lige hjemmebanekamp mod Sortebakken, der spiller i Jyllandserien i den kommende sæson. Arden lagde rigtig godt ud med varieret spil i angreb og forsvar og måske overraskede det jyllandsserieholdet, der kom til at halte bagefter scoringsmæssigt. Når de endelig kom til gode skudchancer lukkede Morten i målet rigtig godt af. Stillingen var lige ved halvleg, og i starten af anden halvleg bragte Arden sig igen lidt foran, så de midt i halvlegen førte 16-14. Sortebakken reagerede med et meget kontant forsvarsspil, hvilket de slap godt fra, med få udvisninger. Samtidig lagde de nogle flere kræfter i gennembrudsspillet i angrebet, og Arden-spillerne fik lidt problemer med at stå imod fysisk. Det betød at Sortebakken til allersidst rykkede lidt fra og vandt 24-20. Trods nederlaget et godt spillende Arden-hold. Målscorere: Tobias 6, Sander 3, Benjamin 3, Rasmus 3, Daniel 2, Nikolaj 2 og Michael 1.


14.09.2016

Arden-håndbold: Herrerne, der skal spille serie 2 og 3 med turneringsstart den 2. oktober, deltog i weekenden i et træningsstævne i Viborg, hvor de var i pulje med serie 1 og serie 2-hold.

En lidt famlende start betød knebne nederlag til Støvring og IK 1919, men spillet blev bedre og bedre. Søndagens kamp mod Doense/Vebbestrup blev så afgørende for at komme i semifinalen. Med godt spil mod et noget umotiveret DVIF-hold blev det til en storsejr - og en plads i semifinalen. Her mødte holdet et stærkt og rutineret hold fra IK Vest, men et klogt spillende og godt figthende Arden-hold hev fortjent sejren hjem. En rigtig flot kamp, hvor alle bidrog. I finalen mod Christiansbjerg HB blev der også kæmpet godt, men det var desværre ikke nok. Der var dog stor tilfredshed med anden-præmien i turneringen. Samtidig var det en rigtig god ryste-sammen-tur.


10.04.2016

Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 spillede søndag sæsonens sidste kamp hjemme mod Trojka, der ligesom Jarl havde 10 point, så vinderen af dagens kamp ville slutte sæsonen på rækkens 2. plads. Arden viste det bedste angrebsspil i denne sæson, og allerede ved pausen havde Jarl lavet 20 mål mod Trojkas 14, og det gode spil i angrebet forsatte i 2. halvleg. Der er stadig problemer med forsvarsspillet, men Jarl sluttede en absolut godkendt sæson af med 2. pladsen, da det blev til en sikker sejr på ikke mindre 41-30. De mange mål blev fordelt på alle markspillerne med Daniel Drastrup som topscorer med 9, Tobias Jørgensen 8, Nikolaj Bisgaard 7, Gustav Pedersen og Benjamin Hansen hver 5, Sander Eriksen 4 og Simon Kristensen 3 mål.


04.04.2016

Jarl Arden håndboldherrer i serie 2 spillede sæsonens sidste udekamp mod bundholdet fra Fårup-Sønderbæk, da de søndag var afsted med kun 7 markspillere efter en del afbud. Det blev en kamp, hvor det trods mange gode tilbud, kneb gevaldig med at passere FSI målmand, så stillingen ved pausen var 9-9. Heldigvis spillede Mark Jacobsen i Jarls mål også en god kamp, og Arden øgede gennem 2. halvleg til en sikker sejr på 15-21 uden på noget tidspunkt at spille godt. Målscorer blev Tobias Jørgensen 6, Daniel Drastrup 5, Nikolaj Bisgaard 4, Nichlas Hansen 3, Simon Kristensen 2 og Gustav Pedersen 1 mål.

Dermed ligger holdet på en delt 2. plads med 10 point sammen med Trojka og Mariagerfjord, inden den sidste kamp hjemme mod Trojka. Holdet er dermed sikret overlevelse i serie 2, da Mariager senere om søndagen tabte til topholdet fra Spentrup. Dermed kan holdet inden sidste kamp ånde lettet op og spille efter 2. pladsen. Sidste kamp spilles i Arden hallen på søndag d. 10/4 kl. 19.00. 


13.03.2016

Jarl Ardens serie 2 håndboldherrer spillede søndag hjemme mod Mariagerfjord, som kom til dette opgør på 2. pladsen med 10 point, mens Arden sammen med Mariager og Trojka alle havde 6 point inden denne runde, så der er lagt op til en spændende afslutning på sæsonen, da det hold som kommer dårligst ud af de sidste 3 kampe risikere at rykke ned i serie 3.

i søndagens kamp fulgtes de 2 hold pænt ad,  indtil Jarl sikrede sig en pauseføring på 15-13, i 2. halvleg forsatte Arden med fornuftigt angrebsspil og god fight i forsvaret foran en stærkt spillende Morten Poulsen i målet, og bragte sig foran med 24-19, inden en del udvisninger gjorde at Mariagerfjord kom ind i kampen igen, 5 minutter før tid kom Mark Jacobsen ind og reddede et straffekast, og selvom Mariagerfjord kom så tæt på, som 24-23 holdt Jarls unge mandskab hovedet koldt, og sikrede sig 2 vigtige point med en sejr på 27-24. på scoringslisten havde Simon Kristensen fået trukket skudarmen op, og blev topscorer med 7 mål, Nikolaj Bisgård 6, Daniel Drastrup og Benjamin Hansen begge 4, Sander Eriksen og Tobias Jørgensen begge 2, Nichlas Hansen samt Gustav Pedersen hver 1 mål.


06.03.2016

Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 stod over for sæsonens mest vanskelig opgave søndag, da de mødte det suveræne tophold fra Spentrup ude, og holdet havde desuden 3 spillere skadet til kampen, nemlig Steffen Bisgård, Esben Poulsen og Mark Jakobsen, det betød at Morten Poulsen var alene på målmandsposten, men det klarede han fornemt med mange gode redninger, Jarl startede godt ud med fornuftigt angrebsspil, og midt i halvleg var stillingen 6-6, men så fik holdet en 10 minutters periode, hvor man havde lidt for mange mislykkede indspil til stregen, som hjemmeholdet udnyttede til nogle hurtige contraer, og så førte de 11-6, og stillingen ved pausen var 14-8. i anden halvleg spillede Arden igen en fornufttig kamp, og præsterede at spille uafgjort med topholdet, så kampen endte med en hjemmesejr på 24-18 efter en godkendt indsats af Jarl.

Tobias Jørgensen og Nikolaj Bisgård delte topscorerværdigheden med 5 mål hver, Nichlas Hansen 4, Daniel Drastrup 2, Gustav Pedersen og Benjamin Hansen begge 1 mål. holdets næste kamp er hjemme i Ardenhallen søndag den 13. marts kl. 13.00, hvor holdet på andenpladsen Mariagerfjord kommer på besøg.


01.03.2016

Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 startede efter vinterferien med en meget vigtig kamp ude mod Mariager, og holdet kunne efter solidt spil gå til pause foran med 11-13. Mariager kom bedst ud efter pausen og bragte sig foran, inden Arden igen fik styr på spillet, og kunne køre en sikker sejr på 25-28 hjem. Både Mariager og Jarl have 4 point inden kampen, og med sejren er Arden nu på 3. pladsen. Alle Jarls markspillere kom på scoringslisten. Topscorer blev Tobias Jørgensen med 6, Nikolaj Bisgaard 5, Daniel Drastrup og Simon Kristensen hver 4, Sander Eriksen og Gustav Pedersen begge 3, Benjamin Hansen 2 og Nichlas Hansen 1 mål.


09.02.2016

Jarls håndboldherrer i serie 2 spillede søndag hjemme mod Mariager, Arden var i høj grad ramt af afbud, da ikke mindre end 8 bagspillere havde meldt fra, for at stille hold blev 2 forsøgt gjort så klar at de kunne stille op, men en kunne kun gå ind og tage straffe, og den anden kunne ikke rigtigt skyde på mål, og da resten ikke var vant til at spille sammen, blev det en vanskelig kamp for Jarl. holdet fik aldrig gang i spillet hverken i forsvar eller angreb, så selvom der blev kæmpet godt over hele linjen, måtte Jarl indkassere et nederlag på 21-28 efter at stillingen ved pausen var 11-16. topscorer for Arden blev veteranen Jens Erik Mikkelsen, der lavede et vellykket comeback med 7 mål, Tobias Jørgensen 4, Gustav Pedersen 3, Nichlas og Benjamin Hansen hver 2, Esben Poulsen, Sander Eriksen og Daniel Drastrup alle 1 mål.


01.02.2016

Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 spillede søndag ude mod Trojka, der havde vundet holdets 2 første kampe. Dermed lignede det en svær opgave for et ungt Jarl mandskab, der havde afbud fra en del af rutinerede kræfter. Jarl spillede friskt til, og viste gode takter i angrebet med mange gennemspillede angreb og med en god udnyttelsesprocent. Mere overraskende blev hjemmeholdet også afvist af Ardens forsvar, hvor det var en fornøjelse at se debutanten Andreas Bisgaard gå ind, og lukke helt ned for gennembrud på hans backplads. I angrebet kan man kun håbe, at han får modet til at tage nogle flere afslutninger, da bolden var sat sikkert ind, de 2 gange han skød på mål. Arden kunne gå til pausen foran 11-13, og holdet startede også godt efter pausen, hvor de øgede føringen til 20-25, men så faldt forsvaret fra hinanden, og det blev en spændende afslutning, hvor hjemmeholdet kom op på 30-31, inden Jarl tog sejren med hjem med målet til 30-32 få sekunder før tid. En virkelig god indsats af hele holdet. Tobias Jørgensen tog virkelig ansvar, og viste så stor træfsikkerhed, at han blev mandsopdækket hele anden halvleg. Daniel Drastrup viste at han kunne finde vejen til netmaskerne, og de to scorede begge 7 mål. Benjamin Hansen leverede sin bedste kamp i denne sæson med 6 mål, Esben Poulsen 5, Nichlas Hansen 3, Gustav Pedersen og Andreas Bisgaard begge 2 mål.

Holdets næste kamp er hjemme i Ardenhallen søndag den 7. februar kl. 13.00, hvor Mariager kommer på besøg.


24.01.2016

Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 spillede søndag hjemme mod Fårup-Sønderbæk, og Jarl var virkelig klar fra start, holdet spillede sin bedste kamp i denne sæson både i forsvaret og angrebet, og de kunne gå til pause foran med ikke mindre end 20-6. Selvom holdet mistede noget af koncentrationen i anden halvleg, blev det til en sikker sejr på 32-16, bl.a. på grund af en yderst sjælden mandsopdækning af Simon Kristensen. 

Topscorer for Jarl blev Benjamin Hansen 7, Steffen Bisgaard 6, Simon Kristensen 4, Tobias Jørgensen, Nikolaj Bisgaard og Daniel Drastrup hver 3, Esben Poulsen og Gustav Pedersen begge 2, Sander Eriksen og Jesper Borup hver 1 mål.


20.01.2016

Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 spillede torsdag ude mod Mariagerfjord, som stillede med et rutineret hold, der lige forstod at slippe bolden videre inden Jarls forsvar fik dem tacklet. Det lykkedes aldrig at få forsvaret op i det rette gear, så hjemmeholdet førte ved pausen med 18-13. I angrebet spillede Arden sig frem til rigtige gode chancer hver gang, og det lykkedes holdet at reducere til stillingen 20-21, men så rykkede hjemmeholdet igen fra og vandt med 32-25. Nikolaj Bisgaard spillede en god kamp, og blev topscorer med 11 mål, Simon Kristensen 4, Daniel Drastrup 3, Tobias Jørgensen 2, Esben Poulsen, Nichlas Hansen, Steffen Bisgaard, Gustav Pedersen og Sander Eriksen alle 1 mål.

holdet næste kamp er hjemme i Ardenhallen søndag den 24. januar kl. 13.00, hvor Fårup-Sønderbæk kommer på besøg.


13.01.2016

Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 spillede søndag hjemme den første kamp i ny turnering her efter jul, det var modstanderen fra Spentrup, der kom bedst fra start, og de førte hurtigt 0-4, og jarl kom aldrig op i det rette gear, så stillingen ved pausen var 10-15, og heller ikke i anden halvleg blev indsatsen bedre fra jarls side, så holdet måtte indkassere en lussing på 19-33.

målscorer for Arden: Daniel Drastrup 5, Nikolaj Bisgaard 4, Esben Poulsen, Tobias Jørgensen, Steffen Bisgaard og Simon Kristensen alle 2, Gustav Pedersen og Nichlas Hansen begge 1 mål.


07.01.2016

Jarl Ardens håndboldherrer startede onsdag op efter julepausen med en tur til Nørager, hvor holdet før jul sejrede over serie 2 kollegaerne fra Grynderup i landspokalturneringen, Grynderup er her efter jul rykket op i serie 1, men det var jarl der kom bedst fra start og tog føringen med 0-4, men hjemmeholdet fik en del lette mål, og ved pausen førte jarl kun med 13-14, Arden kom bagud med 17-15, og holdet havde kampen igennem forståeligt svært ved at finde nogen linje i dommerkendelserne, men nogle gode redninger i målet af Morten Poulsen holdt jarl inde i kampen, som sluttede 29-29, og da denne kamp var i jysk cup, skulle man ud i forlænget spilletid, og efter de første 5 minutter førte jarl med 30-31, så diskede Mark Jacobsen i målet op med flere klasseredninger, og Arden sikrede sig adgang til næste runde med en sejr på 31-36. alle markspillere kom på scoringslisten flest lavede Nikolaj Bisgaard med 8, Tobias Jørgensen 6, Daniel Drastrup 5, Benjamin Hansen 4, Esben Poulsen og Gustav Pedersen hver 3, Steffen Bisgaard, Simon Kristensen og Nichlas Hansen alle 2 samt Sander Eriksen 1 mål.


14.12.2015

Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 spillede søndag hjemme den sidste kamp inden julepausen mod Mariager. Ingen af de 2 hold kunne rykke nogen steder hverken op eller ned, så det de spillede om var tredjepladsen i rækken, og de 2 hold fulgtes ad hele første halvleg. Mariager kunne dog gå til pause foran med 14-15, men i starten af 2. halvleg afgjorde Jarl kampen, da de øgede føringen fra 19-18 til 27-18, med flot forsvarsspil foran 2 stærke målmænd i Morten Poulsen og Mark Jacobsen. Dermed kørte drengene en sikker sejr hjem på 31-25. Daniel Drastrup viste stor træfsikkerhed, og blev sit holds topscorer med 8 mål,  Nikolaj Bisgaard 5, Sander Eriksen 4, Gustav Pedersen, Simon Kristensen og Steffen Bisgaard alle 3, Esben Poulsen og Benjamin Hansen hver 2 samt Tobias Jørgensen 1 mål. Dermed sluttede Ardens unge hold på en fornem 3. plads, og er dermed klar til en ny sæson i serie 2 efter jul, og kan kun vente i spænding på, hvordan rækken kommer til at se ud.


04.12.2015

Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 spillede torsdag ude et lokalopgør mod DVIF, men det virkede, som om holdet var gået på juleferie, og hjemmeholdet afgjorde reelt kampen det første kvarter, hvor de tog en føring på 12-4. Stillingen ved pausen var 17-9, og i starten af anden halvleg fik Arden en god start, og fik reduceret til 20-16, men så blev holdet ramt af et par udvisninger, og DVIF kunne tage en fortjent sejr på 31-24. Målscorere for Jarl:  Simon Kristensen 7, Steffen Bisgaard 5, Sander Eriksen 3, Daniel Drastrup, Benjamin Hansen og Nikolaj Bisgard alle 2, Esben Poulsen, Nichlas Hansen og Tobias Jørgensen hver 1 mål.

Holdets sidste kamp inden julepausen er søndag den 13. december kl. 13.00 hjemme i Ardenhallen mod Mariager.


01.12.2015

Jarl Ardens Håndboldherrer i serie 2 mødte tirsdag hjemme Blære/Hornum fra Jyllandsserien i tredje runde af landspokalturneringen, så det var en vanskelig opgave, der ventede holdet, men de startede kampen godt, og efter 15 minutter førte Jarl med 9-7.  Derefter kneb det med at udnytte chancerne, og hurtigt var stillingen vendt til 9-13. Ved pausen var holdet bagud med 11-16, og i anden halvleg blev det tydeligt, at der var 2 rækkers forskel på hvor, de 2 hold spiller til dagligt. Især straffede udeholdet de fejl, der blev begået med hurtige kontrascoringer, så det blev til et nederlag på 23-37. Målscorere: Tobias Jørgensen, Daniel Drastrup, Benjamin Hansen og Nikolaj Bisgaard alle 4, Nichlas Hansen, Simon Kristensen og Steffen Bisgaard alle 2 samt Gustav Pedersen 1 mål. Hermed overgår holdet nu til Jydsk Cup.


29.11.2015

Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 spillede torsdag hjemme mod B65/Fjorden, og Jarl leverede en god indsats, og satte sig på kampen fra start med godt forsvarsspil foran 2 stærkt spillende målmænd, Mark Jacobsen og Morten Poulsen, og de kunne gå til pausen foran med 14-8. I  anden halvleg forsatte det gode spil, og det blev til en sikker sejr på 28-16, i en kamp hvor alle 10 markspillere kom på scoringslisten. Topscorer blev Daniel Drastrup, der for alvor fik gang i målscoringen med 7 mål, Tobias Jørgensen og Steffen Bisgaard hver4, Benjamin Hansen og Simon Kristensen hver 3, Esben Poulsen og Nichlas Hansen hver 2, Gustav Pedersen, Nikolaj Bisgaard og Sander Eriksen alle 1 mål. Dermed har det unge hold allerede sikret sig, at de også spiller i serie 2 efter jul. Holdet næste kamp er hjemme tirsdag den 1. december kl. 20.30, hvor Jyllandsserieholdet fra Blære/hornum, kommer på besøg i en kamp i 3. runde af landspokalturneringen


22.11.2015

Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 spillede lørdag lokalopgør ude mod Valsgård. Holdet startede med godt angrebsspil, men til gengæld fik holdet aldrig gang i forsvarspillet. Det svage forsvarsspil krydret med en sjælden off-day fra den ellers så altid sikre mand i målet, Mark, så kunne Valsgård gå til pause med en føring på 15-12. Forsvaret blev ikke bedre i anden halvleg, og det hjalp derfor ikke meget at holdet scorede 29 mål, anført af en godt spillende Simon Kristensen med 8 mål, da man tillod hjemmeholdet at score hele 32 mål. øvrige målscorer: Steffen Bisgaard 5, Nichlas Hansen 4, Tobias Jørgensen og Sander Eriksen hver 3, Daniel Drastrup, Benjamin Hansen og Nikolaj Bisgård alle 2. Næste kamp er hjemme torsdag den 26. november kl. 20.20 mod B65/Fjorden, hvilket er en kamp som skal vindes, hvis Jarl vil blive i den rigtige ende af tabellen.


12.11.2015

Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 fik torsdag aften chancen for at revanchere søndagens nederlag i Viborg mod Asmild på 25-24, og selvom holdet kom bagud i starten, kæmpede de sig tilbage, så stillingen ved pausen var 12-12, 10 minutter før tid var stillingen stadig uafgjort, men så scorede udeholdet 4 mål i træk, og kunne tage hjem med en sejr på 21-25. det unge Ardenhold spillede en udmærket kamp, men manglede lige den sidste skarphed til at udnytte en række oplagte scoringsmuligheder, ligesom den sidste hårdhed i forsvarsspillet heller ikke er der endnu, efter en brandkamp med stor scoringssikkerhed blev Steffen Bisgaard topscorer med hele 11 mål, Benjamin Hansen 4, Nikolaj Bisgaard og Sander Eriksen hver 2, Gustav Pedersen og Simon Kristensen begge 1 mål.


8.11.2015

Efter sejren ude over Mariager på 31-34 i sidste uge, skulle Jarl Ardens håndboldherrer ude møde Asmild i vaskeægte topopgør, hvor begge hold kom med maximumpoint til dette opgør, og dette blev også et meget lige opgør, hvor de 2 hold fulgtes ad, Asmild kunne gå til pausen foran med 13-12, men kun fordi dommerne annullerede et mål, Jarl scorede direkte på frikast 2 sekunder før tid. det var forsat meget tæt i anden halvleg med meget godt håndbold, desværre endte det med en sejr til Asmild på 25-24 i en kamp, som Ardens unge hold havde stor ære af, og som de lige så godt kunne have vundet. Målene blev scoret af Nikolaj Bisgaard 10, Simon Kristensen 4, Benjamin Hansen 3, Sander Eriksen, Daniel Drastrup og Nichlas Hansen hver 2 samt Tobias Jørgensen 1 mål.


25.10.2015

Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 spillede søndag hjemme i et rigtigt lokalbrag mod DVIF, som kom bedst fra start, da Arden havde stort besvær med at få forsvaret op i gear, så hjemmeholdet var bagud med 9-14 ved pausen, DVIF holdt deres føring på 5 mål til midt i 2. halvleg, hvor Mark Jakobsen fra eget mål scorede kampens flotteste mål, da han sendte bolden helt op i målhjørnet, og derefter trak han gardinet helt ned, og reddede 10 oplagte scoringschancer fra gæsterne. Dette krydret op med et par nemme mål på kontra, gav Jarls spillere troen på, at det kunne lade sig gøre at komme tilbage. Kampen blev vendt helt på hovedet, og Arden sikrede sig sejren på 23-20. Topscorer for Jarl blev Nikolaj Bisgaard 5, Daniel Drastrup 4, Sander Eriksen og Nichlas Hansen hver 3, Benjamin Hansen, Steffen Bisgaard og Simon Kristensen alle 2, Tobias Jørgensen og Mark Jakobsen begge 1 mål.


21.10.2015

Torsdag aften tog Jarl Ardens håndboldherrer til Nørager for at møde Grynderup i landspokalturneringens 2. runde. Grynderup spiller også til daglig i serie 2. Jarl ydede en god indsats med stærkt spil i målet af Mark Jakobsen og Morten Poulsen, og kunne gå til pausen foran 13-15, Arden øgede føringen til 15-19, inden hjemmeholdet kom på 18-19, men så kørte Jarl sikkert sejren hjem med 22-27. Det var Benjamin Hansen og Steffen Bisgaard, der delte topscorerværdigheden med 6 mål hver, Nichlas Hansen 4, Daniel Drastrup 3, Sander Eriksen og Simon Kristensen hver 2, Esben Poulsen, Tobias Jørgensen, Gustav Pedersen og Nikolaj Bisgård alle 1 mål.

Dermed ser Jarl frem til lodtrækningen til 3. runde. Husk derudover at Jarl Arden hjemme på søndag kl. 15.30 tager imod lokalrivalerne fra Doense/Vebbestrup IF. Det bliver en intens kamp og der er brug for al den støtte der kan gives.


18.10.2015

Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 spillede søndag hjemme mod lokalrivalerne fra Valsgård. Arden viste gode takter i angrebet, hvor holdet spillede sig frem til mange fine afslutningsmuligheder, men scoringsprocenten kan stadig godt blive bedre, forsvarsspillet mangler lidt hårdhed, men Mark Jacobsen i målet reddede mange gange sine holdkammerater, så holdet kunne hive en sejr på 24-18 i hus efter at stillingen ved pausen var 13-8. scoringsmæssig førte en stærkt spillende Steffen Bisgaard an med 9 mål, Nikolaj Bisgaard 4, Sander Eriksen 3, Esben Poulsen, Nichlas Hansen og Tobias Jørgensen alle 2, Marcus Oppelstrup og Simon Kristensen hver 1 mål. Dermed er holdet kommet godt fra start, da de fik sejren i den første kamp over B65/Fjorden uden at spille. Næste søndag venter en vanskelig opgave for holdet, når der den 25. oktober kl. 15.30 i Ardenhallen er et nyt lokalopgør - denne gang mod Doense-Vebbestrup.


24.09.2015

Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 startede torsdag aften sæsonen op med en landspokalkamp hjemme mod Sønderup/Suldrups serie 1 hold, Jarls hold var det yngste seniorhold i klubbens historie med 7 U-18 spillere og ældste spiller på 24 år, så det var med stor spænding, at holdet gik ind til kampen, som fik et meget jævnbyrdigt forløb, hvor Arden dog havde problemer med at udnytte sine chancer, så udeholdet kunne gå til pausen foran 8-10. men i anden halvleg startede Jarl stærkt ud, og ændrede stillingen til 13-10 med et godt forsvar foran Mark Jakobsen, som virkelig lukkede af og kun tillod serie 1 holdet at score 6 gange i 2. halvleg, og da Jarl samtidig fik gang i scoringen anførte af en træfsikker Nikolaj Bisgård med 9 mål, kunne Arden sikre sig sejren med 23-16, og dermed er holdet videre til 2. runde. øvrige målscorer: Steffen Bisgård 4, Benjamin Hansen og Daniel Drastrup hver 3, Nichlas Hansen, Tobias Jørgensen, Sander Eriksen og Gustav Pedersen alle 1 mål.

Vi håber, at holdet kan vise samme takter, når de starter turneringen den 4. oktober ude mod B65/Fjorden.22.03.2015

Jarl Ardens 2. holds herre i serie 4 rykkede også en række op, holdet består af en blanding af mere rutinerede spillere og U-18 spillere, det bliver spændende at følge holdet udvikling i næste sæson.


Torsdag den 26. marts er der afslutningsfest for ungdomsholdene i Ardenhallen.


17.03.2015: IF Jarl Arden – Randers KFUM (34-21)

Sæsonens sidste kamp for Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 var mod bundholdet Randers KFUM. Uanset kampens udfald ville Jarl slutte på 3. pladsen. Ovenpå på søndagens nederlag til Kristrup, hvor oprykningen forsvandt og spillerne hængte lidt med hovederne, var det en fornøjelse at konstatere, at spillerne igen gjorde det de er bedst til, at spille håndbold. Et offensivt 4-2 forsvar fra kampens begyndelse stressede i den grad Randers KFUM, der flere gange smed bolden direkte i hænderne på Jarls spillere. Det førte til en række kontrascoringer, som gjorde at vi ved halvleg var foran 20-10.

Fra 2. halvlegs start blev 4-2 opdækningen igen afprøvet, denne gang dog uden den store effekt, og der blev ændret til 6-0 forsvar, hvor Randers’ skud flere gange endte i paraderne og vi kunne sætte kontraer i gang, med efterfølgende flotte scoringer. Det hele endte med en komfortabel sejr på 34-21.

målscorer: Nikolaj Bisgård 10, Daniel Drastrup 7, Benjamin Hansen 6, Nichlas Hansen og Tobias Jørgensen hver 3, Simon Kristensen og Jesper Borup hver 2 og Steffen Bisgård 1.15.03.2015: IF Jarl Arden - Kristrup (19-22)
jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 spillede søndag hjemme mod førerholdet fra Kristrup, som inden kampen havde 2
point mere end Jarl, så det var kun en sejr, som Arden kunne bruge, hvis de skulle bevare chancen for førstepladsen. hjemmeholdet kæmpede virkeligt godt i forsvaret, og i målet tog Dzenan Islamovic og Morten Poulsen virkeligt godt fra, så det lykkedes at holde Kristrup nede på 9 mål i første halvleg, og med nogle virkelig gode mål på contra kunne Jarl gå til pausen foran med 11-9, men i anden halvleg havde Arden store problemer med at få scoret, og holdet følte nok også at nogle dommerkendelser gik dem imod, da kampen skulle afgøres, så det endte med et nederlag på 19-22.
målscorer: Nikolaj Bisgård 7, Simon Kristensen 3, Daniel Drastrup, Nichlas Hansen og Steffen Bisgård hver 2, Benjamin Hansen, Tobias Jørgensen og Jesper Borup Jensen alle 1 mål.
sæsonens sidste kamp er tirsdag den 17. marts kl. 20.30 hjemme mod bundholdet Randers KFUM, og Jarl slutter sæsonen på 3. pladsen uanset resultatet af den sidste kamp.


08.03.2015: Valsgård - IF Jarl Arden (26-26)
Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 spillede søndag lokalopgør i Valsgård, holdet spillede fornuftigt angrebsspil, mens det kneb mere med at lukke af i forsvaret, så Valsgård kunne gå til pausen foran med 14-13, starten på 2. halvleg blev dårlig fra jarls side, holdet havde meget vanskelig ved at udnytte de muligheder, som de tilspillede sig, og Valsgård kom foran med 20-15, med under 3 minutter igen førte de 26-23, men for 2. kamp i træk lykkedes det Jarl at sikre sig et point med en god slutspurt til 26-26, men med 2 point i de sidste 3 kampe ligger Jarl nu på en 3. plads, og kan ikke længere selv afgøre om, vi skal slutte i toppen af rækken, da der skal hjalp til fra andre, hvis det skal være en mulighed. målscorer: Nikolaj Bisgård 9, Simon Kristensen 7, Daniel Drastrup 5, Jesper Borup Jensen 3, Steffen Bisgård og Tobias Jørgensen hver 1 mål.
holdets næste kamp er hjemme søndag den 15. marts kl. 13.00, hvor førerholdet fra Kristrup kommer på besøg.


01.03.2015: B65/Fjorden - IF Jarl Arden (23-23)
Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 skulle søndag ude mod B65/Fjorden, forsøge at rette op den sløje indsats sidst mod DVIF, hvor Morten Harbo i de første minutter sandsynligvis pådrog sig en ny alvorlig skade, og derud over var der 2 andre afbud til mødet med B65/Fjorden, så holdet have kun 1 udskifter med. hjemmeholdet var lige et skridt foran et godt kæmpende Jarl hold, og kunne gå til pausen foran med 13-11, hjemmeholdet spillede meget hårdt i forsvaret, og blev også ramt af en del udvisninger, så Jarl fik kæmpet sig op på uafgjort et par gange, hvorefter B65 igen bragte sig i spidsen, og holdet var også i front til sidst, inden Jarl med deres sidste kræfter fik udlignet til 23-23 få sekunder før tid.
Målscorere: Nikolaj Bisgård 7, Nichlas Hansen 5, Daniel Drastrup, Steffen Bisgård og Benjamin Hansen hver 3, Simon Kristensen og Jesper Borup Jensen hver 1 mål.
Holdets næste kamp er et lokalopgør ude mod Valsgård.


01.02.2015: Randers KFUM - IF Jarl Arden (14-23)

Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 spillede søndag ude mod bundholdet fra Randers KFUM, og holdet havde fra start  meget svært ved at udnytte de oplagte chancer, som holdet tilspillede sig, så hjemmeholdet førte langt hen i halvlegen, faktisk kom Jarl først foran i halvlegens sidste sekunder, da målmand Dzenan Islamovic scorede fra eget felt til pauseføring på 9-10, i anden halvleg blev Jarls træfsikkerhed meget bedre og da Morten Poulsen, som var kommet på mål, samtidig helt forhindrede hjemmeholdet i at score de sidste 15 minutter, blev det til en sikker sejr på 14-23. dermed ligger holdet efter første halvdel af turneringen på 1. pladsen med 9 point, 2  flere end Kristrup på 2. pladsen.
målscorer: Daniel Drastrup 5, Simon Kristensen, Steffen Bisgård, Benjamin Hansen, Armin Nuspahic alle 3, Anders Pedersen og Nichlas Hansen hver 2, Morten Harbo og Dzenan Islamovic hver 1 mål. holdets næste kamp er først den 22. februar kl. 12.50, hvor der er lagt op til et lokalbrag mod DVIF, som Jarl heldigt besejrede 25-26 i udekampen.
25.01.2015: Kristrup - IF Jarl-Arden (21-21)
Jarl Ardens håndboldherre i serie 2 skulle søndag en tur til Randers og møde Kristrup, der i deres sidste 2 kampe havde vundet med 15 mål, og da Arden samtidig havde ikke mindre end 5 afbud til kampen, så det ud til at blive vanskeligt at få point med hjem.
de 2 hold fulgtes ad gennem første halvleg, dog kunne Kristrup gå til pausen foran 11-10, i de første 20 minutter af 2. halvleg havde Jarl svært ved at finde vej til målet, og hjemmeholdet førte med 20-16, men holdet kæmpede videre, og blandt andet en straffekastredning af Dzenan Islamovic 2 minutter før tid gjorde, at det lykkedes at udligne til 21-21 og holde Kristrup fra at scorer selvom, de havde bolden det sidste minut, det hårdt tilkæmpede  point gør, at Jarl forsat er på førstepladsen nu med 7 point for 4 kampe.
målscorer: Morten Harbo 9, Steffen Bisgård 5, Daniel Drastrup, Nichlas Hansen og Tobias Jørgensen alle 2 samt Esben Poulsen 1 mål, det var til gengæld scoret fra midten, da Kristrups målmand var kommet lidt for langt frem, da Jarl gav bolden op.
holdet spiller næste kamp ude søndag mod Randers KFUM.


06.01.2015: IF Jarl-Arden -B65/Fjorden (29-24)
Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 spillede tirsdag hjemme mod B65/Fjorden, som vi før jul rykkede ned sammen med, Arden kom dårligt fra start, og var bagud med 2-4, men fik vendt kampen, og førte ved pausen med 12-8. Jarl holdt føringen gennem 2. halvleg, og tog sejren med 29-24.


08.01.2015: IF Jarl-Arden - Valsgård (24-18)
torsdag spillede holdet sin 3. kamp på 5 dage, da de hjemme tog imod Valsgård, Arden var denne gang klar fra start, og spillede virkeligt godt de første 20 minutter og kunne gå til pause foran med 16-8, holdet kom måske forståeligt aldrig op i de rette omdrejninger igen, men sejren der blev på 24-18, var aldrig i fare i denne kamp, så en god start med 6 point for 3 kampe, næste kamp er ude mod Kristrup 25. januar.


04.01.2015: DVIF - IF Jarl Arden (25-26)
Jarl Ardens håndboldherrer i serie 2 startede med et lokalbrag ude mod DVIF, og det stod hurtigt klart at DVIF var mest klar til kamp, hjemmeholdet bragte sig hurtigt foran med 11-4, inden Jarl fik kæmpet sig ind i opgøret, og ved pausen førte DVIF med 14-11, i anden halvleg lykkedes det Jarl at komme foran, men hurtigt var hjemmeholdet i spidsen igen, og det blev helt tæt til det sidste, men kort før tid bragte Jarl sig i spidsen med 25-26, men DVIF havde muligheden for udligning til sidst med en mand i overtal, spillede de sig til en afslutning, men Morten Poulsen i målet fik reddet, og dermed fik Jarl heldigt sejren med hjem i en kamp, der kunne have gået begge veje.
målscorer for Jarl : Armin Nuspahic 6, Nikolaj Bisgård og Simon Kristensen hver 5, Daniel Drastrup 4, Anders Pedersen 3, Thomas Rask 2 samt Steffen Bisgård 1 mål.
holdet spiller 2 kampe hjemme i denne uge tirsdag den 6. januar kl. 20.30 mod B65/Fjorden og torsdag den 8. januar kl. 20.30 mod Valsgård, så den venter en spændende uge.

Til forside