Hvarrevej 6 | 9510 Arden | Tlf. 21 47 60 21

Nyheder


Kanonstart på forårssæsonen

 - af U 15 piger FyrkatQ


Holdet blev dannet efter nytår, og er et holdsamarbejde mellem Jarl Arden IF og Valsgaard/Hobro.

Pigerne har bare fungeret sammen siden den første træning i januar. Der har med stor succes været afholdt en træningslejr, som der tidligere er skrevet om. Truppen består af ca. 20 spillere, og der trænes og spilles kampe i både Arden og Valsgaard.

Lige nu har holdet spillet 4 kampe, og det har været med stor succes, for der er 12 point på kontoen. Første kamp var mod Højslev/Ørslevkloster på udebane. Vi var bagud 0-1 ved pausen, men i 2. halvleg scorede vi 4 mål og vandt således kampen 4-1.

Det har kendetegnet vores kampe, at vi ofte er kommet bagud, men det har ikke slået pigerne ud. Tværtimod har de taget skeen i den anden hånd og med en stor figtherindsats og sammenhold, har vi vendt kampene på hovedet.

I kampen mod Kjellerup, som også var på udebane, spillede pigerne nok deres bedste kamp i foråret. Kjellerup er et super godt hold, som ligger nr. 2 i kredsen med 9 point. Men pigerne havde en af deres gode dage, hvor spillet og kombinationerne bare flød.

I 3. kamp skulle vi spille på hjemmebane mod Skive/Højslev. Her kom vi også bagud, men fik kæmpet os tilbage og vandt fortjent kampen med 4-2. Her scorede Mathilde Milert 3 mål.

4. kamp var på udebane mod bundholdet Bjerringbro. Kampen blev vundet med 5-0. I denne kamp var pigerne helt oppe på mærkerne fra start og fik hurtigt afgjort kampen med nogle gode gennemspillede angreb og langskud. Derefter gik gassen lidt af ballonen. Vi brændte store og oplagte chancer og burde ha’ vundet langt større.

Søndag den 12/5 er der hjemmekamp mod Skive på Arden Stadion kl. 13.00. Vi håber selvfølgelig på endnu en sejr og håber mange møder op for at heppe på og støtte pigerne.

Cheftræner for U15 pigerne er Mikael Thomassen. Claus og Erik er assistenter.

Til forside