Hvarrevej 6 | 9510 Arden | Tlf. 21 47 60 21

Familiefredag i JARL-Arden

 

Start weekenden sammen med familien og andre med leg, sport og hygge - og få aftensmaden serveret!  Det er FAMILIEFREDAG. Familiefredag starter sidste fredag i august fra 17 - 21.

 

Familiefredag afholdes den sidste fredag i august,september, oktober, november, januar, februar og marts.
 
Jarl stiller Arden-Hallerne med 2 idrætshaller, svømmehal, foyerområde og cafeteria til rådighed. Målet er at skabe hyggelige, tværsportslige og i det hele taget nye muligheder for både medlemmer og andre interesserede.
 
Leg, motion og samvær

Derfor vil JARL sikre, at der skabes gode rammer, så familier og andre interesserede kan slappe af og på samme tid nyde leg, motion og socialt samvær. De enkelte sportsafdelinger i klubben vil præsentere deres aktiviteter for interesserede, og der vil blive eksperimenteret og afprøvet nye sportsgrene. Der vil være aktiviteter for alle aldre. Alle har således mulighed for at afprøve en sportsgren, før de melder dig til et hold.
 
Svømmehallen er åben for frisvømning og varmvandsbassin fra 19 - 21  
 
Jarl forventer, at Familiefredage bliver en ny måde at dyrke idræt på, som også appellerer til mange uden at fastlåse deltagerne til en bestemt sportsgren.

 

Underholdning og aftensmad

Foyerområdet bliver brugt som samlingspunkt for aktiviteterne, og der vil være underholdning for de små med Disney Sjov kl. 19 og efterfølgende for de større børn. I Arden-hallernes cafeteria vil der selvfølgelig være mulighed for at købe små fredagsanretninger, så aftensmaden er sikret!


Med håb om stor opbakning til Familiefredagene opfordres alle interesserede til at møde op og deltage. På http://www.jarl-arden.dk/ kan du se nærmere om aktivitererne de enkelte Familiefredage.

 

Spørgsmål kan rettes til:

 

Jens Dorph 98554488 jensdorph@mail.dk
Liselotte Uhrenholt Christiansen 98562492 bler@hotmail.dk

 

Venlig hilsen
Jens Dorph
Formand for Jarl-Arden

Til forside